ZeusUm.com (SCAM)

Başlatan universitely76, 01 Kasım 2011, 23:38:51

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

universitely76

(scm)
Site Adı: ZeusUm

Tık Değerleri:
Standart : 0,01/ 0,004
Bussines : 0,01/ 0,008
Premium : 0,02/0,01

Reklam Sayısı: 4/8

Ödeme Limiti: 1,5$/3$/6$

Ödeme Yöntemi ve Süresi: Alertpay-Liberty Reserve Anında / PayPal  API'den dolayı 24 saat içinde

Ref ücreti : Standart/Bussines/Premium = 0,25/0,28/0,30 $

Premium Özellikleri:

Zeus script üzerine kurulu bir site olduğunu taaa uzaklardan bağıran bir site ZeusUm.com :D

Burada küçük bir kaçamak olarak planladığım yatırımı, sitede PayPal'ın bulunmayışından dolayı biraz da çekinerek yapacaktım, ancak adminden bugün gelen haber ile birlikte PP'ın kabul edildiğini öğrendim. Daha bir cesaretle yatırımımı yaparak 100 ref+ Bussines üyelik aldım.
Hayırlı olsun bana ve düşünen herkese :)
Şu sıra imzasız'ım...

ElisaMcCline

Hayırlı olsun Universitely. var mı pioneer şu anda ?

universitely76

Teşekkürler hocam :)

Pioneer üyelik ilk 500 üyeye verildi diye bilgi girmiş admin, şu an üye sayısı 2401...
Şu sıra imzasız'ım...

ElisaMcCline

Ohoo :) bayağı zaman olmuş o zaman :)

Ok destek tıklarımı azaltırken, reklam verebileceğim 3-4 siteye başlamıştım..
NEyim var neyim yok bir eleyip toparlayayım.. destek için geleceğim.. ;)
Son denediğim zeuslardan sonra yatırım niyetim yok.. sadece destek için tıklarım ;)

ElisaMcCline

Bir de reset saatini söyleyebilir misin ??

universitely76

Yok hocam site 28 Ekim'de açılmış, ancak reklamı fazla yapılıyor ayrıca bir de bot refleri üye gösteriyorsa üye sayısı bu yüzden şişmiş olabilir.

Zeus sitelerle ciddi düşünmenin birbirine zıt kavramlar olduğunu daha önceden bolca tecrübe ettik hocam, ancak standart reklam tıklarının iyi olması ilk ödemeler için bize avantaj sağlar... Gelirsenizde gelmezsenizde canınız sağolsun :)

Alıntı yapılan: elisamccline - 02 Kasım 2011, 00:01:23
Bir de reset saatini söyleyebilir misin ??
Gece 02:00 :)
Şu sıra imzasız'ım...

universitely76

Evet hocam, teşekkürler :)
Şu sıra imzasız'ım...

enderege

Bir destek tıkı daha geldi.
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

universitely76

Teşekkürler enderege :) üye olan ancak mesaj atmayan arkadaşlara da taşekkür ederim..

Admin para harcama yarışması başlatmış, en fazla para savuran 5 üyeye toplamda 200$ bonus verileceğini söylemiş.
Mesajın en altında da şu an için en fazla yatırım yapmış ilk 10 üyeyi sıralamış. Bende girmişim bu listeye hemi de sıra numaramda 1 var :) Ancak bunu okuyunca aklınıza gelenleri bir kenara bırakın ve doğru bilgiyi alttaki lsiteden görün :)

Şu sıra imzasız'ım...