ZeusUm.com (SCAM)

Başlatan universitely76, 01 Kasım 2011, 23:38:51

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

universitely76

Tamam...

Destek için tıklayan arkadaşlara da teşekkür ediyorum... bu sitedeki maceramız bitti (her ne kadar beklemediğim bir anda bitse de/umduğumdan çok kısa sürse de), emeği geçen tüm arkadaşlara teşekkürler, bir başka macerada görüşmek üzere esen kalın :)
Şu sıra imzasız'ım...

universitely76

Yingyang hocam, siteyi scam list'e alabiliriz artık  :)
Şu sıra imzasız'ım...

enderege

Alıntı yapılan: enderege - 26 Kasım 2011, 02:06:27

Yok... Refim olmayın. 0.977$ var. yarın reklamı tıkladım mı iş biter. 1$ lık Tiny reklam vereceğim. Sanırım 500 gösterimdi.

Bu admin anladım ki üçkağıtçı. Oraya yazmış Tint reklam 500 tık 1$ diye. Ama satın almaya kalkınca 500 tıklık yok 1000 tıklık var o da 1.5$ diyor. Gitti reklam param da  :D
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

FilmsizKalma

geçmiş olsun hocam.

bilge8408

Alıntı yapılan: universitely76 - 26 Kasım 2011, 02:11:15
Tamam...

Destek için tıklayan arkadaşlara da teşekkür ediyorum... bu sitedeki maceramız bitti (her ne kadar beklemediğim bir anda bitse de/umduğumdan çok kısa sürse de), emeği geçen tüm arkadaşlara teşekkürler, bir başka macerada görüşmek üzere esen kalın :)

Geçmiş olsun universitely76. Zeus scriptten uzak durmak lazım cidden. Umarım dispute'la paranızı da kurtarırsınız

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: enderege - 26 Kasım 2011, 02:06:27
Yok... Refim olmayın. 0.977$ var. yarın reklamı tıkladım mı iş biter. 1$ lık Tiny reklam vereceğim. Sanırım 500 gösterimdi.

Ben 1$ ı geçtim enderege.. En küçük reklam 1.5$ mış :D kasma boşuna :D

Edit:
Ohoo, bir önceki sayfdan sonra devam diyormuşl konu :) Şimdi gördüm :)

geçmiş olsun Universitely.. Siliyorum siteyi ....
Bir zeus da böyle geçti...

Ah şu tuvaletbux yaptı hep bunları, biraz olsun yürüyebilir mi diye düşünmemizi sağlıyor bu zeusların,, ama yürümüyor işte...
Bir sonraki sefere artık ... Umarım kaybın küçüktür ve onu da geri alabilirsin...

Bol şans

yingyang16

:( :( Bende şimdi reklam tıklıyordum çok reklam olduğunu görünce bi bakayım dedim düşündüğüm gibiymiş :( geçmiş olsun universitely76 :(

universitely76

Teşekkürler arkadaşlar... öyle ahım şahım bir kaybım yok ancak önemli kayıp olması :) bakalım dispute sonucumuz ne olacak. Avantaj olarak da kapanmadığı sürece reklam verebilinecek bir sitem oldu :)
Şu sıra imzasız'ım...

universitely76

Haydaaa :)
howardhedo nickli bir arkadaşımız forumdan gelerek üye olmuş. Kendisini tanımamakla birlikte teşekkür ediyorum ancak bu site artık scam olmuştur. O yüzden burada boşuna vakit kaybetmeyin.
Şu sıra imzasız'ım...

enderege

Alıntı yapılan: universitely76 - 26 Kasım 2011, 21:30:59
Haydaaa :)
howardhedo nickli bir arkadaşımız forumdan gelerek üye olmuş. Kendisini tanımamakla birlikte teşekkür ediyorum ancak bu site artık scam olmuştur. O yüzden burada boşuna vakit kaybetmeyin.

Konuyu okuyunca bu isim tanıdık diyordum. Şimdi reklarımı tıklarken farkına vardım. Torobux da benim direk rfim ama tıkı yok. Burada da aynı yolu izleyecektir büyük ihtimal.
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.