Hangi Tarayıcıyı Kullanıyorsunuz?

Başlatan universitely76, 03 Kasım 2011, 19:22:28

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

universitely76

Bende her iki tarayıcıda da oldu bu sorun o yüzden biraz nazlanmış olan sevgili opera'ma döndüm :) Kullandığım FireFox sürümünden dolayı da sorun vermiş olabilir.
Şu sıra imzasız'ım...

bilge8408

Her zaman güncel firefox tarayıcımla herhangi bir sorun yasamadim ben de.

enderege

Alıntı yapılan: bilge8408 - 04 Kasım 2011, 20:35:49

Benimkide güncel ama nadiren belkide şuana kadar 4-5 kere sorun oldu. Sorun da şu aslında, reklamı tıkladığınızda site kapanmış, erişim yok  ise nadiren sorun oluyor. O zaman chrome ile işi çözüyorum.
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

universitely76

Alıntı yapılan: elisamccline - 04 Kasım 2011, 20:34:50
O yüzden versiyon bilgisine kadar verdik ya kardeşim :D

Hocam yenide umduğumuzu bulamayınca eskiyi hiç denemedim, hem görsel olarakta eski Firefox'lar çok iyi değildi sanki :D

Alıntı yapılan: bilge8408 - 04 Kasım 2011, 20:35:49

Bende Neo-BuxSL ve buxhost sitelerdeki reklamların tümünde sorun olduğunu söyleyebilirim. Özellikle iki tane farklı sitenin reklamını açıp aktif sayfayı ara sıra değiştirerek gözlemledim, arka planda izlenen reklamın süre barı işlemeden bekliyor, ne zamanki o sayfayı ön plana aldığımda durduğu yerden devam ediyordu bar. Bunun üzerine daha fazla kullanmadım zaten.
Opera kullanıcısı olduğumu duyup bana gıcıklık mı yapıyor yoksa bu tarayıcılar :D
Şu sıra imzasız'ım...

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: universitely76 - 04 Kasım 2011, 23:52:11
Hocam yenide umduğumuzu bulamayınca eskiyi hiç denemedim, hem görsel olarakta eski Firefox'lar çok iyi değildi sanki :D
Koynuma alıp yatmadığım için, o kısımla pek ilgilenmedim ben :D

bilge8408

Tabi sorun olabilir ama cok fazla siteye uye olmadigim icin karsilasmamis da olabilirim. Simdilik mutluyum :) Ama opera da kullanmistim zamaninda ama pek begenmemistim ara yuzunu felan. Aliskanlik da var :)

gokhancolakoglu

opera,mozilla ve explorer kullanan biris olarak firefox tercihimdir az sorun çıkartıyor eğer internette çok geziyorsan onu kullanmalıısn yok bir aç ufak iş için ise opera makuldür:)

internet explorer i ne için kullanıyorsunuz sorusuna çoğu kişi mozilla ya da chrome indirmek için cevabını vermiş bilmem aslı astarı var mıdır ama:) bu kadar sevilmiyor yani:P

vaveyl4

Aslında her tarayıcının diğerinden farklı olarak belirleyici niteliklere sahip.
Firefox
Sınırsız eklentileri, geliştirilmiş arayüzü,  yüksek performansı, kişiye özgü kişiselleştirmeleri ve gelişmiş güvenliği ile bana göre internet kullanıcıları arasında birinci sırada.
Opera
Tam bir üst yüzey tarayıcı diyebilirim. Açıkcası her internet kullanıcının Operayı kullanabileceğini sanmıyorum. Çoğu internet sitelerinde Opera'yı kullanamazsınız şeklinde uyarı alıyorsanız bunun bir nedeni var diyebilirim.
Chrome
Hızlı olmasına karşın Firefox'a en iyi rakip. Ayrıca online çeviri özelliği ile diğer tarayıcılar ile arasında büyük farklılıklar yaratıyor.
Internet Explorer
Eğer Windows7 kullanıcıysanız ve sadelik arıyorsanız tam size göre bir tarayıcı.