Hangi Tarayıcıyı Kullanıyorsunuz?

Başlatan universitely76, 03 Kasım 2011, 19:22:28

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

6il9in

Yandex ve Chrome kullanıyorum. Firefox yüklü ama ısınamadım :D

Hakacu eski modum chrome birinci bak :))

ikose

İlla ki crome, illaki crome  :g
benim gibi ihtiyarlara kolay geliyo galiba  :m

nukhet

Benim kafada sadece Chrome tarayıcısını algılıyor :D

hakanatik01

Alıntı yapılan: bilqin - 15 Nisan 2015, 07:54:17
Hakacu eski modum chrome birinci bak :))
Son kez yazarım yuvarlanıyorum browser konusunu kendi adıma kaparım isteyen istediğini yazsın baane :)

Bunun sebebini söyledim sonuç şaşırtmıyorda mor modum forumda değil dünya çapında anket yapılsa gene chrome çıkar ama bu chrome çok iyi olduğu için değil sorun o insanlarımızın ve dünya insanlığının! (bak bak :D ) anlayamadığı nokta bu :P Birşeyin çok kullanılıyor olması en iyisi demek değildir bknz işletim sistemleri.(windows en iyisi mi? ) Beklediğim sonuçtu Chrome kullanmak için ya ehteyar olmalısın (genç olup içi geçmişlerde olabilir  :m )(diğer ehteyarları tenzih ederim ehteyar olup genç hiisedenler  :g ) yada bilgisayardan çok anlamamış olmalısın.Bilgisayardan anlayan < bilgisayardan anlamayandan olduğu sürece chrome 1 numara olur he birde tabiki arkasındaki gücü hesaba katmak lazım en çok kullanılan yazılımları kurarken  örn. avast kurarken chrome kurar ccleaner kurarsın chrome kurar (çoğu kullanıcı okumaz next next der geçer nede olsa,firefoxun böyle şeylere ihtiyacı yok gönüllü kullanırsın :P ) Dediğim gibi chromun tarihini araştırsanız herşey ortada aslında nasıl ortaya çıktı yazın googlenın kendine :PP :D

İlerde en iyisi olabilir (inanıyorumda buna firefoxtan birşeyler öğrenmiştir yıllarca yanındaydı hatta firefoxun temalı hali derim :P  ) ama henüz değil .Piyasayı firefoxun ne yapmak istediği değil paranın gücü belirliyor o yüzden insanların kafasında oluşan algı chrome en iyisi ?  tıpkı bizim kafalar da oluştuğu gibi Cola en iyisi . mi ? acaba diye sorgulamıyoruz tabiki reklamın gücü budur :P Atomu parçalamak fikirleri parçalamaktan zorsa bu fikirde değişmeyecek ,marka değeri bu yüzden önemli :P Benimde PC'de yüklü yabancı olmamak adına ama çok kullanmıyorum %1 gibi birşey %90 firefox %8 opera(kullanıımı artıracam 2-3 makale okudum hakkında ilglim arttı ilerde operavcı olabilirm :) ) Gereksiz tartışma bunlar o yüzden yuvarlanıyorum gari firefoxcuyum kısmen operacıyım :)
Sizlerde iyi chromelamalar :P

abcb

Vip Hakan eski Modum'un sanırım firefoxda hissesi var  :PP
Bir cümle yeterdi sanki  :g

AnilK

Bir elin parmağı kadar kullanan yokmuş, sen bu hallere düşecek browser mıydın Firefox :(

neon

persican

Kişisel kullanımım için chrome, ptc tıklamaları vb. şeyler için firefox kullanıyorum ama alternatiflere herzaman açığım yahu yoksa bende içi ihtiyarlamış gençlerden miyim  (eht)

abcb

Alıntı yapılan: persican - 17 Nisan 2015, 21:10:26
yoksa bende içi ihtiyarlamış gençlerden miyim  (eht)

@hakanatik01 'in gazına gelen birisine rastlıyorum ilk defa  :PP
Sen ne bakıyon onun öyle yazdığına Persican, bütün gençler chrome kullanıyor  :P
İçin dışın genç, atılgan seri dinamik çalışkan ve başarılı  8)

acayip9000

Google Chrome ve Mozilla Firefox. Bunlar vazgecilmez .