Youtube erişime kapatıldı

Başlatan fkork, 27 Mart 2014, 16:57:58

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

fkork

Alıntı yapılan: HyperNova - 27 Mart 2014, 18:43:23
[spoiler]8.8.8.8
8.8.4.4[/spoiler]

Buyrun youtubdayken kapatılma haberini duydum farkında değilmişim (: Tıkır tıkır çalışır.

onu da engelleyecekler... twitterda yaptılar aynısını...

enderege

Alıntı yapılan: bilqin - 27 Mart 2014, 18:37:27
Iyiki avatarimi degistirmisim.

Senin şimdiki avatar eskisinden daha sakıncalı. Koministimisiniz siz deyip  kapatırlar forumu. :P

Önceki avatarda hiç olmazsa akşamdan... akşama  içiyoruz der geçiştirirdik. :D
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

fkork

Alıntı yapılan: enderege - 27 Mart 2014, 19:02:06
Senin şimdiki avatar eskisinden daha sakıncalı. Koministimisiniz siz deyip  kapatırlar forumu. :P

2 olan rakı fabrikasını 18 e, 14 olan ruhsatlı işletme sayısını 44 e çıkardık diye övündüklerini gördük...
bence eski avatarı kullansın, kaatılan sitelerin trafiğini de buraya yönlendirebillirler...

6il9in

Alıntı yapılan: enderege - 27 Mart 2014, 19:02:06

Zaten belirtmistim hocam artik Elisa hocam gelince degistirtecem avatari ampul koydurcam  :)) Che avatari olanlara da pm mi atsam  :D degistirin diye  :P  (gyk)

6il9in

Alıntı yapılan: fkork - 27 Mart 2014, 19:05:06
2 olan rakı fabrikasını 18 e, 14 olan ruhsatlı işletme sayısını 44 e çıkardık diye övündüklerini gördük...
bence eski avatarı kullansın, kaatılan sitelerin trafiğini de buraya yönlendirebillirler...

Trakya Bölgesi ndeki pankartlar oyle ama ic anadolu da ve dogu dakiler de dini konularla alakali nabza gore serbet neyse hic girmiyorum bu siyaset islerine  :X

fkork

Alıntı yapılan: bilqin - 27 Mart 2014, 19:05:56
Zaten belirtmistim hocam artik Elisa hocam gelince degistirtecem avatari ampul koydurcam  :))

Ampül deyince lamba yandı... :) hepimiz avatarı ampül  yapalım, tıklamaya gerek kalmadan kazanabiliriz.. :D

HyperNova

Reklamlara tıkladğımızda o durdurmak istediğimiz videolardan kurtuldum lazım olduğunda dns değişirim en çok buna sevindim (:

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: HyperNova - 30 Mart 2014, 09:29:13
Reklamlara tıkladğımızda o durdurmak istediğimiz videolardan kurtuldum lazım olduğunda dns değişirim en çok buna sevindim (:

firefox browser için bu eklentiyi kullanıoyordum zaten.  youtube düzelir de sıkıntılar başlarsa, aklınızda olsun.
https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/flashblock/

leprechaun

Arkadaşlar youtube giriş programı kullansam ptc sitelerinden banlanırmıyım
deniyen varmı

Uniquehero

Alıntı yapılan: leprechaun - 03 Nisan 2014, 05:55:54
Arkadaşlar youtube giriş programı kullansam ptc sitelerinden banlanırmıyım
deniyen varmı

Dns ayarlarini degistir.
77.88.8.8
77.88.8.1 yaz girer