En Çok Reklamı Verilen PTC Siteleri

Başlatan hamzakursad, 30 Mart 2014, 17:49:26

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

hamzakursad

Arkadaşlar 2-3 gün önce paylaştığım üzere artık benim de bir blogum var  O:-)

Bazı arkadaşlarımızın yaptığı gibi ben de Probux, neobux gibi yüksek hit alan sitelerde ortaklaşa reklam vermek istiyorum.

Blogumda kullanmış olduğum site logolarını 3 boyutlu bir tasarım programında hazırlıyorum, ve detayına bağlı olarak bazı sitelerin logoları yarım saatimi alabiliyor. Bu yüzden ön hazırlık olarak kendime bir logo arşivi oluşturmak istiyorum, ki reklam vereceğimiz sırada logolar için ayrıyetten zaman kaybı yaşamayalım.

Sizlerden ricam ise olası reklam durumunda (benimki olması şart değil) seçtiğiniz/seçebileceğiniz sitelerin isimlerini verirseniz talep çokluğuna göre hangi sitelerin logosunu oluşturacağım konusunda bir fikir sahibi olabilirim.

Yani kısacası bugünlerde reklamı verilen popüler siteleri istiyorum sizlerden :)

Bakmak isteyenler için Blod adresi:
[spoiler]http://ptcoftheday.blogspot.com.tr/[/spoiler]

Logosu olan siteler:

1-) Ojooo
2-) Noulinx
3-) Wattbux
4-) Fusebux
5-) Zapbux
6-) Neobux
7-) Clixsense
8-) Probux
9-) 88bux
10-) Clikit
11-) Lynkar
12-) Duebux
13-) Wagebux
14-) Goldenclix
15-) Buxp
16-) Goldentowns

Önerilen Siteler:

5-) Fanslave
8-) Twickerz
9-) Silverclix
10-) Clikz4freakz
11-) Clixten

Bu konuda yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar :)
İyi forumlar dilerim  (spk)

hakanatik01

hamzakursad

bilalyuzugullu

hamza şimdi sana daha önce adlarını hiç duymadığın, yeni keşfettiğim bikaç site söyliycem ve şok olacaksın :))

neobux, clixsense, probux, zapbux, 88bux, clikit, lynkar... şimdilik bu şok dalgası sana yeter :))  aklıma gelirse devam ederiz :D

hamzakursad

Alıntı yapılan: bilalyuzugullu - 30 Mart 2014, 17:56:30
hamza şimdi sana daha önce adlarını hiç duymadığın, yeni keşfettiğim bikaç site söyliycem ve şok olacaksın :))

neobux, clixsense, probux, zapbux, 88bux, clikit, lynkar... şimdilik bu şok dalgası sana yeter :))  aklıma gelirse devam ederiz :D

Ohaaa  (prt) Bu siteleri nerden buldun Bilal hocam? RR ler kâr ettiriyor mu bu sitelerde?  :))  Neobux bana pek güvenilir gelmedi, senin fikrin nedir bu konuda?  :))

Coulers79

Neobux, Clixsense, ve Probux'a pek ref gelmez Goldenclix ise güzel site ama ne kadar ref gelir reklam verenler söylesin?
Ayrıyeten PTC değil ama reklamı verilen bir site söyleyeyim. Fanslave, aktif ref olursa Euro olarak alırsın ödemeyi.   (p)

hamzakursad

Alıntı yapılan: Coulers79 - 30 Mart 2014, 18:15:01
Neobux, Clixsense, ve Probux'a pek ref gelmez Goldenclix ise güzel site ama ne kadar ref gelir reklam verenler söylesin?
Ayrıyeten PTC değil ama reklamı verilen bir site söyleyeyim. Fanslave, aktif ref olursa Euro olarak alırsın ödemeyi.   (p)

Teşekkür ederim :) Listeye Ekledim ;)

Alıntı yapılan: bilalyuzugullu - 30 Mart 2014, 17:56:30

Sizede teşekkür ederim, unutmuşum  O:-)

ElisaMcCline

Bu sitelere reklam verenlerden biri değilim ama, reklam kampanyalarında
Clickit, buxp ve twickers da sıkça dönmüştü.
Belki de kendileri bilgi verse daha iyi olabilir. Belki olumlu sonuç almamış ve devam etmeyeceklerdir.

hamzakursad

Alıntı yapılan: ElisaMcCline - 30 Mart 2014, 18:52:28
Bu sitelere reklam verenlerden biri değilim ama, reklam kampanyalarında
Clickit, buxp ve twickers da sıkça dönmüştü.
Belki de kendileri bilgi verse daha iyi olabilir. Belki olumlu sonuç almamış ve devam etmeyeceklerdir.

Teşekkürler Elisa Hocam :)

FilmsizKalma

gkbux' u da ekleyebilirsin.Logosuda var..
Admini süper şeker gibi adam.. Modlarda bi  okadar :) Sadece bi mod var o çok sert diyeceğim yine kızacak :)
Tabi bizim forumu takip ediyorsa..