Cashcamel İle Kazan Refimden üye ol Botu KAP

Başlatan batuhankural, 31 Mart 2014, 09:07:43

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

batuhankural

Site adı : CAshcamel
Tık Değeri: $0,004-$0,0004
Ref Tık %10
Reklam sayısı :100+
Min Payout: $0,00
Ödeme yöntemi: Ap,Pp
Günlük kazanç ortalama $0,03
Açıklama : 10 ptr , pts+Exhance

Lütfen refimden üye olunuz.
[spoiler][/spoiler]

Bot linki:
[spoiler]REFTEN ÜYE OLUP PM İSTEMEN YETERLİ[/spoiler]

Eklenti linki
[spoiler]REFTEN ÜYE OLUP PM İSTEMEN YETERLİ[/spoiler]

Kullanım indirdiginiz cashcamel8.txt dosyasına multiclicker 2.3.0 Full klasöründeki sites kısmına atın.Daha sonra programdan add butonuna tıklayın ve cashcameli tıklayıp ok+start diyin.Kullanıcı adı şifrenizi girdikten sonra program çalısacaktır  (p)

Bol kazançlar

ÖNEMLİ programı açtıgınızda güncellensin mi diye soracaktır lütfen hayır diyiniz.Evet derseniz plugin çalısmaz.

bilge8408

Site adminlerinin botları yetmezmiş gibi, bir de bu tarz multiclicker öneren/yol gösteren konulara bir "reklamcı" olarak sinir oluyorum gerçekten.

sicher

Akşama müsait olursam bi yapalım hocalım taş atıpta kolumuz mu yorulcak :D

batuhankural

Alıntı yapılan: bilge8408 - 31 Mart 2014, 12:20:13
Site adminlerinin botları yetmezmiş gibi, bir de bu tarz multiclicker öneren/yol gösteren konulara bir "reklamcı" olarak sinir oluyorum gerçekten.
Bence bu siteye reklam vermek sacmalık zaten.Bana sorarsanız reklam verilcek 2 site var.
Probux Neobux

Coulers79

Pro, neo ve CS'nin reklam performansı düşük. Buralara ref gelmesi zor iş.

conconcicibom

teşekkür ederim bu program çok iyi oldu 200 reklama tıklamak gerçekten yoruyordu bu sitede (p)

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: bilge8408 - 31 Mart 2014, 12:20:13

Evet öyle,
Ama reklamlarla işi olmayan adam ona ken die de tıklasa, programa da tıklatsa birşey değişmiyor zaten.

Alıntı yapılan: Coulers79 - 31 Mart 2014, 14:34:08
Pro, neo ve CS'nin reklam performansı düşük.

Hangi sitelerin performansları daha iyiymiş ? Çok merak ettim gerçekten. ???

Calyente

Sanırım Probux,Neobux,ClixSense reklamlarını diğer PTC sitelerinde vermekten bahsediyor Coulers79  ??? ???

Coulers79

Konu Batunun mesajından sonra karışmış. Bilge bota karşı, Batuhan'ı yanlış anladım galiba. Beni EMC yanlış anlamış, Calyente düzeltmiş. :g 

hamzakursad

Alıntı yapılan: ElisaMcCline - 31 Mart 2014, 20:28:04

Hangi sitelerin performansları daha iyiymiş ? Çok merak ettim gerçekten. ???

Alıntı yapılan: Calyente - 31 Mart 2014, 20:51:00
Sanırım Probux,Neobux,ClixSense reklamlarını diğer PTC sitelerinde vermekten bahsediyor Coulers79  ??? ???

Bence de bunu kastetti  :D