Grandbux.net ( SCAM )

Başlatan paragelsinde, 31 Mart 2014, 12:45:20

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

universitely76

Ben ya iyice Alzheimer oldum dünkü balance hatırlamıyorum ya da Grandbux Team purchase balance 10$ yüklemiş :)

Dün ref uzatması için purchase balance tam yetecek kadar para attım, refleri uzattım ama gel görki bugün p.balance hala 10$ :)
Şu sıra imzasız'ım...

ibrhmsny

Autopay çizelgesine baktın mı ???

universitely76

Autopay açık değil, bir değişiklik yok grafikte :)
Şu sıra imzasız'ım...

universitely76

Mesele anlaşıldı, gelen 10$ a değil de Alzheimer olmadığıma daha çok sevindim :)

"Congratz! You just received $10 reward for successfully managing your account with over 9 AVG. "
Şu sıra imzasız'ım...

ibrhmsny

Reset saati sabah 09 olmuş,bilginize.

fzthkurmaz

amerika 1 saat ileri almış saati o zaman 2 hafta sonra düzelir :D :d

nebu

@ibrhmsny valla harika teklif sunmuşsun ;) Hemen üye olasım geldi :D Grandbux'u hakkınca tanıtmak gerek gerçekten de :y Elimizdeki son kale ne de olsa :)

ibrhmsny

Alıntı yapılan: nebu - 14 Mart 2016, 09:28:43
@ibrhmsny valla harika teklif sunmuşsun ;) Hemen üye olasım geldi :D Grandbux'u hakkınca tanıtmak gerek gerçekten de :y Elimizdeki son kale ne de olsa :)
Teklif harika da @nebu, gelen giden yok.
Artık sağlam giden az kazandıran değil, heran gidecek gibi olan çok kazandıranlar popüler  :g

bycasper

Grandbux'ta yatırımları olan arkadaşların dikkatine,

Ben şöyle bir şey düşünüyorum; 500$ yatırım yapıp 625$ olarak bana dönse. Bu Autoprofit ile bir ay bekledikten sonra %20 kazanç elde edersem 625*0,2:125$ olur. 125+625:750$. Ondan sonra da yatırıma başlasam daha mantıklı olmaz mı acaba benim böyle bir düşüncem var siz ne dersiniz acaba ??? 500 $ ile 250$ kar etsem sonra başlasam diyorum sizinde düşüncelerinizi almak isterim.

@nebu  @fzthkurmaz  @ibrhmsny  @iovanovic

ibrhmsny

500 usd yatırıyorsun zaten, sonra başlamak dediğin noktayı anlamadım  :)