Grandbux.net ( SCAM )

Başlatan paragelsinde, 31 Mart 2014, 12:45:20

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

universitely76

@bycasper, parayı purchase balance yatırıyorsun ancak Autoprofit Main üzerinden hesaplanıyor. Bonusu alırsın ama autoprofit işe yaramaz ;)
Şu sıra imzasız'ım...

bycasper

Alıntı yapılan: universitely76 - 20 Mart 2016, 15:09:51
@bycasper, parayı purchase balance yatırıyorsun ancak Autoprofit Main üzerinden hesaplanıyor. Bonusu alırsın ama autoprofit işe yaramaz ;)
İşte benim öğrenmek istediğimde buydu öyle birşey varsa bu dediğimi yapmaktı ama öyle bir şey yokmuş bilgiler için teşekkürler @universitely76... Sizin sitede üyeliğiniz var mıydı ?

iovanovic

@bycasper Hocam biz grandbux kullanıcıları olarak elimizden geldiğince sana fikir vermek isteriz, yalnız @universitely76 arkadaşın da dediği gibi depozit yaptığınız tutar autoprofitten faydalanamaz. Çünkü autoprofitten faydalanmak için RR gelirinden elde edilen cash balance gereklidir.  :y

nebu

Gerekli cevaplar verilmiş sanırım :)

Ben de bir soru sorayım bari :g Dün akşamdan beri çekim yapacağım, ama yapasım gelmiyor. Acaba buna değerli sitemizin $50-60 civarı oynayan çekim miktarı sebep olmuş olabilir mi :P Hafiften suyunu çıkardılar işin :X

fzthkurmaz

@nebu hocam exclusive e gelsin diye yapıyorlar :D :D

iovanovic

@nebu Hocam ben 3-4 haftadır falan 95$ civarı çekim yapıyorum. Daha fazlasına denk gelemedim. Exclusive üyeler sanırım 130-150$ arasında çekim yapabiliyorlar.

90-100$ civarları bile kabul de umarım saçmalayıp 50$'lara falan indirmezler çekim limitlerini.

ibrhmsny

Üyelik değil de roi ile ilgili olabilir bu durum  ???

fzthkurmaz

ÜYELİKLE İLGİLİ HOCAM

ibrhmsny

Alıntı yapılan: fzthkurmaz - 21 Mart 2016, 13:38:22
ÜYELİKLE İLGİLİ HOCAM
Aynı üyeliklerde aynı gün farklı çekimler görmemizi nasıl açıklayacağız  ???

fzthkurmaz

aynı gün sabit olmayabiliyor hocam üyelik sıralamasına göre çekim limitleri değişiyor SPS olsa bile bizzati sordum ticket açıp hiç 100 dolar altı geldi mi sana çekim ortalama 130-160 dolar arası değişiyor bizde