Grandbux.net ( SCAM )

Başlatan paragelsinde, 31 Mart 2014, 12:45:20

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

GameHunter

Sorun sadece bende mi bilmiyorum ama farklı tarayıcılarla denedim, olmadı farklı pc ile denedim yine değişmedi.

Süre barı dolmuyor hani şu reklam izlerken beklediğimiz çizgi. O dolmaya başlamıyor bende 1 haftadır. Bug falan mı var sitede. ?

illisionist

ben de hiçbir sıkıntı yok GameHunter, ama sorununun nedeni nedir hiçbir fikrim yok  :(
"Akıllı kimdir? Herkesten öğrenen. Kuvvetli kimdir? Hırslarını yenen. Zengin kimdir? Halinden memnun olan."

illisionist

illisionist, ElisaMcCline, barahir grup fikri için üç kişi olduk arkadaşlar, katılmak isteyen 2 daha olursa grubu kurabiliriz :)
"Akıllı kimdir? Herkesten öğrenen. Kuvvetli kimdir? Hırslarını yenen. Zengin kimdir? Halinden memnun olan."

alprn112

grup olursa katılırım benide sayın  +1

sopcastsports

Alıntı yapılan: alprn112 - 01 Ocak 2015, 17:41:57
grup olursa katılırım benide sayın  +1

Bence hala indirim varsa bir an önce kuralım grubu :) 4 kişi olduk, yarına kadar 5. gelmezse 4 kişi de girebilirim ben.

alprn112

Alıntı yapılan: barahir - 01 Ocak 2015, 18:02:11
Bence hala indirim varsa bir an önce kuralım grubu :) 4 kişi olduk, yarına kadar 5. gelmezse 4 kişi de girebilirim ben.

Evet katılıyorum

ElisaMcCline

İşin sonunda katılım için Payza falan isterseniz, kavga çıkartırım bak Ona göre :D

alprn112

Sanırım 5 kişi olduk illisionist bi bakabilirse :) Promosyon bitmeden yakalıyalım

illisionist

az işim var az sonra grandbux yatırım sayfasını oluşturayım :)