Grandbux.net ( SCAM )

Başlatan paragelsinde, 31 Mart 2014, 12:45:20

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

paragelsinde

güncel kampanya listesi ektedir arkadaşlar.. sadece paypal ile yatırım yapabilirsiniz..

bol kazançlar.

refim olan arkadaşlardan upgrade yapanlara kazandığım komisyon gönderilecektir..

paragelsinde

gaddar

Arkadaşlar Bu site hakkındaki son görüşleriniz nedir var mı hala sabit yatırımcısı olan ?

Ufuko

Alıntı yapılan: gaddar - 16 Şubat 2015, 02:51:40
Arkadaşlar Bu site hakkındaki son görüşleriniz nedir var mı hala sabit yatırımcısı olan ?
Yatırım grubumuz var.
http://www.gelirkapisi.com/yatirim-gruplari/grandbux-yatitim-grubu/

paragelsinde

Alıntı yapılan: gaddar - 16 Şubat 2015, 02:51:40

admin türk

ödemelerde sıkıntı yok ve iyi ödeme yapıyor.strateji sana kalmış.

gaddar

Anladım ultimate + hariç hangisi daha karlı arkadaşlar AVG ler ne durumda ona göre 1000 RR ile girmeyi düşünüyorum ?

paragelsinde

ultimate öneririm eğer 1000 ref ile girme planın varsa 99 $ şuan 90 günlük refleri alı yatırımı kurtardıktan sonra gold iye devam edersin 90 gün sonra

alt üyemmisin bilmiyorum eğer alt üyemsen bana gelen komisyonu iade ederim. bol kazançlar.

gaddar

Bende bilmiyorum kimin alt üyesiyim ??? RR ler bot sanırım AVG ler nasıl 1000 RR ne kadara kiralanıyor 280 $ mı ?
Tıklama başı 0,001 mi :(

paragelsinde

yatırım grubu sahibi arkadaşa özelden yaz istersen ordan net cevap alırsın.

gaddar

Bi kaç soru soracağım kullanan arkadaşlara ?Ultimate üyelikte max RR sayısı 2 bin olarak gözüküyor.Tek seferde sanırım 1000 RR kiralayabiliyoruz ücreti nedir ve ne kadar süre sonra 2. 1000 RR yi kiralayabiliyoruz ve ücreti nedir :)  :-[ Çok mu sordum acaba  O:-)