Grandbux.net ( SCAM )

Başlatan paragelsinde, 31 Mart 2014, 12:45:20

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

nebu

AVG'ler dudak uçuklatıyor :) Sanki hepsi siteye saldırmış gibi. İyi ki yatırım yapmışım diyorum şu anda  ($$)

tayfunxl

Yakınım 1000$ yatırdı , kampanya değişmiş , 600$ lik superior+ paketi 800$ olmuş , bonus olarak %10 + 500$ veriyordu , şimdi 400$ veriyor , günlük birinciye seç beğen ödüller var en iyisi 250$ ödül , 1000 dolar yatırmak birinci olmak için yetiyor fakat son saniyeler takip etmek lazım üstüne 1$ bile ekleseler birincilik gider

gaddar

hala 500 $ veriyor yanlışın var :)

tayfunxl

önceden 600$ veriyordu şimdi 400 verdi bide %10 onunla 500 $ oluyor iki kampanya ile 500$ veriyor

gaddar

Yok yok o öyle değil 1000 dolar aşağısına % 10 1000 $ yatırırsan direk 500 veriyor sonra ekliyor ama promosyon böyle :)
Bende alsam mı almasam mı dedim yatırdım parayı :D
Sabah 08,59 da almışım süperior+ yı günlük yarışmayı kazanacakken kaptırdık ertesi günkine yansıdı 20 bin puan dikkat edin.İş vardı dikkat edemedim birden sabah 9 dan sonra tıklamaya özen gösterin reset saati 09,00 :) Bol kazançlar

nebu

Alıntı yapılan: gaddar - 18 Mart 2015, 17:25:00
Yok yok o öyle değil 1000 dolar aşağısına % 10 1000 $ yatırırsan direk 500 veriyor sonra ekliyor ama promosyon böyle :)
Bende alsam mı almasam mı dedim yatırdım parayı :D
Sabah 08,59 da almışım süperior+ yı günlük yarışmayı kazanacakken kaptırdık ertesi günkine yansıdı 20 bin puan dikkat edin.İş vardı dikkat edemedim birden sabah 9 dan sonra tıklamaya özen gösterin reset saati 09,00 :) Bol kazançlar

Hayırlı olsun! Bol kazançlar :) Ben de superior+ alacaktım ama daha yeni başladık grandbux'a. Huyunu suyunu bilmiyorum. Siz şöyle güzel taktikler verseniz de üyelik yükseltmeye heveslensek :)

gaddar

Şimdi tam kesin bişey söyleyemem biraz zaman geçsin daha iyi anlarız hemen ödeme talep etmiyorum çünkü kesinti sağlam %10+0,5 $ . Bu da bir risk sonuçta ama 1 aya toparlarım RR sayısını ve yoluma bakarım. Sabah reset saatinde tıklarsan 09.00 da en yüksek avg yi alırsın diye bende süperior+ bi arkadaştan taktik aldım ve ne kadar reklam o kadar rr tıklaması gibi. Zaten ekranda görürsün haftada bi çekim var 224,5 max çekiyorsun (250 kesintisiz hali) ayda 900 $ gbi bırakır . 3-4 gün geçsin istatistik paylaşırım . Şimdilik 11 AVG aldım bir günde rr başı kazanç 0,011 :) DR ler hariç

fzthkurmaz

bende ultimate üyelik aldım saat 6-9 arası tıkla en iyi avg diyor bende tıklamadım onun için acaba yanlış mı anladım başka taktik olursa paylaşalım lütfen...

gaddar

Alıntı yapılan: fzthkurmaz - 18 Mart 2015, 21:13:53
bende ultimate üyelik aldım saat 6-9 arası tıkla en iyi avg diyor bende tıklamadım onun için acaba yanlış mı anladım başka taktik olursa paylaşalım lütfen...

Peki AVG kaç sende ?

fzthkurmaz

mesela autopay açıp açmamada kararsız kaldım sitede ayrıntılı bilgi bulamadım bu konu hakkında fikriniz nedir bazı siteler hile yapıp autopay dan daha çok kesinti yapıyor burasını bilmiyorum açıkçası