Grandbux.net ( SCAM )

Başlatan paragelsinde, 31 Mart 2014, 12:45:20

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

nebu

150 RR daha ekledik bugün. 10 adet de Golden'ın hediyesinden aldık. 1000'e tamamlayınca yeniden değerlendireceğim siteyi. Üyelik yükseltmek için bir süre daha beklemeye karar verdim. Ama şimdilik güzel gidiyor ve güven veriyor istikrarlı büyümesiyle  (p)

ikose

Bol Kazançlar arkadaşlar, hayırlı olsun :)

sametseven

Standart üye olmama rağmen bugün bana 9 değil, 99 tane flash reklam gelmiş. Sitede bir sıkıntı mı var arkadaşlar, bilgisi olan??

illisionist

Alıntı yapılan: sametseven - 22 Mart 2015, 21:10:01
Standart üye olmama rağmen bugün bana 9 değil, 99 tane flash reklam gelmiş. Sitede bir sıkıntı mı var arkadaşlar, bilgisi olan??

şimdi kontrol ettim bende de baya fazla reklam var  ???
"Akıllı kimdir? Herkesten öğrenen. Kuvvetli kimdir? Hırslarını yenen. Zengin kimdir? Halinden memnun olan."

tayfunxl

eğer flash cliker 5 dolarlık paketi aktif ettiyseniz bir ay boyunca her gün 300 reklam gelir
5 dolar karşılığında 10 dolar alırsınız, kalan 1 dolar puandan gelir
ben de aldım tık işinden bezdim 13 günü kaldı

fzthkurmaz

Alıntı yapılan: illisionist - 22 Mart 2015, 21:45:49
şimdi kontrol ettim bende de baya fazla reklam var  ???

bende 2 gündür öyle çok geliyor bence bi sıkıntı yok reklam fazla belkide :D

sametseven

Alıntı yapılan: tayfunxl - 22 Mart 2015, 21:57:42
eğer flash cliker 5 dolarlık paketi aktif ettiyseniz bir ay boyunca her gün 300 reklam gelir
5 dolar karşılığında 10 dolar alırsınız, kalan 1 dolar puandan gelir
ben de aldım tık işinden bezdim 13 günü kaldı
Yok hocam. Ben sadece illionist için tıklıyorum ve ödeme limitine yaklaştığımdan devam ediyorum. Ne bir şey aldım ne aktif ettim. Sadece bugüne özel bir durum mu bilmiyorum. 12 günlük flash reklamı birden geldi ???

sametseven

*) 4 adet 0,01 zaten tıklamıştım, şimdi 3 4 tane daha göndermiş bana

tayfunxl

ana sayfada böyle bişey yoksa Membership:    Standard ( Flash Clicker )    bi sorun var o zaman

fzthkurmaz

bana da gelmiş tekrar