Grandbux.net ( SCAM )

Başlatan paragelsinde, 31 Mart 2014, 12:45:20

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Nathan47

Benim pek bir umudum kalmadı.
Tam Eylül ayında her şey daha iyi olacak diye heyecanlanırken
Daha kötü bir duruma düştük.
Keşke eski sistem ile devam etselerdi.
Kısıtlı limite de razıydık.
"Para insanoğlunun altıncı duyusudur.
O altıncı duyu diğer beş duyumuzu keyifle kullanmamızı sağlar"

nebu

Alıntı yapılan: Nathan47 - 03 Ekim 2017, 08:31:32
Benim pek bir umudum kalmadı.
Tam Eylül ayında her şey daha iyi olacak diye heyecanlanırken
Daha kötü bir duruma düştük.
Keşke eski sistem ile devam etselerdi.
Kısıtlı limite de razıydık.

Herkes aynı fikirde ve bu nedenle siteye uğramıyor. İçeride parası kalanlar dövünüyor, kurtaranların çoğu da yollarını ayırdı zaten. Bu kadar emek verdik ya ona yanıyorum şu anda. Küllerinden yeniden doğacağı konusunda şüpheliyim artık :P

mahocan

1500$ alacağım olmasaydı şu dakka bırakırdım.

nebu

Kontrol edeyim dedim, site açılmıyor ???

Nathan47

Ben eskisi gibi siteye girme meraklısı değilim.
Bugün hiç girmedim.
Zaman herseyi gösterecek.
"Para insanoğlunun altıncı duyusudur.
O altıncı duyu diğer beş duyumuzu keyifle kullanmamızı sağlar"

MEGFB

evet bekliyoruz... tıklama işine ödeme yapılmazsa site çöp. artık kimse xpye bakmıyor.

nebu

Gayet düzeyli ama olumsuz yorumları da silmeye başladılar, iyi mi :P Türkçe foruma Türk moderatörümüz de uğramıyor. Hatta konusu bile açıldı kişiye özel ;) Eskiden motivasyon amaçlı yazardı. Site şu haliyle enkaz görüntüsünde. Ya bir anda yıldızı parlayacak ya da puf :X Hafta başına kadar bekleyip siteyi önerilenlerden kaldıralım bence ;)

ikose

İlk defa bir sitede neye üzüleceğime şaşırdım  :S
yazık ettiler  :S

nebu

Artık ödeme kanıtı paylaşanların haricinde kimlerin ödeme aldığını göremiyoruz. Siteden ödeme alanların yer aldığı bölüm kaldırılmış :P

nebu

$900'lık bakiyesini çekememekten şikayet eden bir üye vardı. Sorununu forumda paylaşmıştı sabah. Paylaşımı kaldırılmış. İyi şeyler düşünmek istiyorum :( Forumumuza uğrayan bunca insanı yanıltmamak adına sitenin şimdilik önerilmeyenlere alınması yerinde olacaktır sanırım. İlerleyen günlerde duruma göre hareket ederiz :) Bilginize @ikose  :)