Grandbux.net ( SCAM )

Başlatan paragelsinde, 31 Mart 2014, 12:45:20

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Nathan47

Bilgilendirme için teşekkürler. Biz de biraz daha bekleyelim o zaman.
"Para insanoğlunun altıncı duyusudur.
O altıncı duyu diğer beş duyumuzu keyifle kullanmamızı sağlar"

nebu

@Nathan47 hiç uğraşma kardeşim. Şu anda kendi tıklamalarınla kuruş kazanamazsın. Ne düşünüyorlar, ne yapacaklar bilmiyoruz. Siteden kazanç sağlayanlar eski DR'leri reklam satın alan kişiler. O kişiler de hangi akla reklam satın alıyor anlayamıyorum. Reklamlar görüntülenmiyor ki. Zaten birkaç haftaya kadar kimsede DR kalmayacak. O zaman neler olacak göreceğiz ;)

Neobux'tan bile kazanırsın, Grand'dan kazanamazsın; durum o şekilde :g

mahocan

Paypaldaki paralar serbest kalınca; yeni sisteme gececeğiz dediler. Birden aklıma traficmonson geldi (!). Aklıma kötü şeyler getirmek istemedim.

Sonra clixsense de PTC yi kaldırdı. Yeni sisteme geçti.  Milletin upgrade paralarını iade etti. Madem yeni sisteme geçeceksiniz. Milletin paralarını iade edin, kim devam etmek istiyorsa etsin. Niye milleti mağdur ediyorsunuz ki?

mahocan

Eski RR leri XP e dönüştürebiliyoruz.  Old RR kısmına gelin "Convert Rented referals to XP " Yazıyor. Ref başı 100 XP veriyor.

nebu

Alıntı yapılan: mahocan - 14 Ekim 2017, 19:55:15
Eski RR leri XP e dönüştürebiliyoruz.  Old RR kısmına gelin "Convert Rented referals to XP " Yazıyor. Ref başı 100 XP veriyor.

Convert ettik de halen bir gelişme görünmüyor sitede (zopa)

MEGFB

grid eklenmiş. bişey kazanamadım.

nebu

Alıntı yapılan: MEGFB - 18 Ekim 2017, 16:18:10
grid eklenmiş. bişey kazanamadım.

Reklam verenin de hiçbir kazancı olmuyor. 24 saatlik grid görüntülemesi: 0  (zopa) Millet XP kazanmak için grid tıklayacak bir de -:))

mahocan

200$ reklam bakiyesi bitti, daha 2$ kazanmadık. Ref kiralamak için bir de para mı yatıracağız şimdi. (d)

ikose

ben ref aldım aldım kazancım halaaaaaaa   000000  :g

Nathan47

Rezil bir duruma düştü. Güvendiğimiz dağlara kar yağdı.
Bu da bize bir ders olsun.
"Para insanoğlunun altıncı duyusudur.
O altıncı duyu diğer beş duyumuzu keyifle kullanmamızı sağlar"