Grandbux.net ( SCAM )

Başlatan paragelsinde, 31 Mart 2014, 12:45:20

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

nur1234

doğru arkadaşlar goldenım grandbuxta en iyi ptc sitesi en güveniliri de hatta ama goldenım bitsin çıkıcam siteden çünkü ptclerle uğraşmayacam artıkın hyiplere bulaştım  :D

mtoy76

Alıntı yapılan: nur1234 - 30 Mart 2015, 02:37:25
doğru arkadaşlar goldenım grandbuxta en iyi ptc sitesi en güveniliri de hatta ama goldenım bitsin çıkıcam siteden çünkü ptclerle uğraşmayacam artıkın hyiplere bulaştım  :D

@nur1234  bir ara bende hyip lere bulaşmıştım. sonrasında ptc lere geri dönmeye çalışıyorum. Hyip de sağlam yok malesef. 15 gün içinde scam olanlar %99

paragelsinde

ptc daha iyi geliyor bana hyipler sanki iddaa oynamak gibi...

GameHunter

Standart Advertisements'ler 0,005$ e düşmüş. 1 cent veriyordu ne güzel. :@

nur1234

Evini satıp hyiplere yatırmayacan tabi :)) küçük küçük bölüştürecen bi kaç steye paranı.Şu an btcplaza, fxbank ve topoilinveste yatırım yaptım az bişey.Btcplaza ödemelerini hiç aksatmıyo diğer ikisinin süresini 10 gün yaptım bakalım onlar nasıl çıkıcak  :)
HYIP işine girmek isteyenlerin yapması gerekenler şunlar:
1. http://www.allhyipmonitors.com/ şu siteden yatırım yapmak istedikleri sitenin durumunu her gün takip edin.
2. Talkgold, moneymakergroup gibi forumlardan da araştırın.
3.5 aydan fazla süren sitelere hiç bulaşmayın bile
4. Günlük %3-4 ten fazlasını vaad edenlerden uzak durun. Hele saatlik olanlara asla bulaşmayın.
5.Her zaman popüler sitelere yönelin forumlarda ve monitörlerde hangi sitenin ne kadar çok reklamı varsa o daha popülerdir.
6.Asla ama asla bir monitör bile ödeme yapmıyor diyorsa isterse 100 tanesi ödüyor dese de uzak durun o siteden.Bu demektir ki seçerek ödeme yapıyorlar.
7.100 dolar yatıracaksanız bir tane siteye hepsini yatırmayın. Seçeceğiniz 3-4 siteye bölüştürün.
8.En fazla 15 günlük planlara yatırım yapın.
9.Aç gözlü olmayın.Ne kadar güvenilir olursa olsun binlerce doları yatırayım hayvan gibi kar edeyim demeyin  :))
10.Bir sitede çok uzun süre kalmayın.Sitenin açılışından itibaren 4 ay geçmişse o siteyi bırakın. Bırakmam derseniz de sitede 30-50 dolar falan bırakabilirsiniz belli olmaz gene de.
11.Her zaman nereye ne kadar yatırım yaptığınıza dair bi kayıt oluşturun hesabınızı bilin.  ;)

Aklıma gelenler bunlar şimdilik bakalım önümüzdeki günler neler gösterecek  ;)

nur1234

Hesabım hacklenmiş grandbuxta  (prt) Daha doğrusu hesabımda 10 dolar vardı biri benm yerime reklam satın almış  (sns) (sns)  >:( Tciket attım inş bi yanlışlık olmuştur  :S

gaddar

Sakin ol @nur1234  . Geçmiş olsun öncelikle :( Hesabının hacklendi ise nasıl reklam alındığını gördün ? Eğer reklam alınmışsa kontrol edip verilen ref adreslerinden kimin aldığını görebilirsin ama bu saçma giren şifreni değiştirirdi. Sen hesabına girebiliyor musun ? şu an

nur1234

Hesabıma girebiliyorum. Hangi şerefsiz yaptıysa 1 günlük 15 saniyelik fixed reklam satın almış benim 10 dolarla. Koyduğu reklam belli: http://www.my6clix.com/?ref=andreas311  bu reklamı koymuş.Hemen my6clix.com a ticket attım böyle böyle sizin üyelerden biri benim hesabımı hacklemiş yerime reklam almış haberiniz olsun dedim büyük ihtimal suspended yaparlar onu siteden. Grandbux a da ticket attım dedim kullanıcı adı bu.Büyük ihtimal buna benzer kullanıcı adı kullanıyo grandbuxta da dedim ipsinden tespit edebilir misiniz dedim. Uğraşırlarsa eğer çok rahat ortaya çıkar hangi ip den 2 hesaba girildiği. Beni mi bulur hep böyle şeyler yaa 15 dolar olmasını bekliyodum çekmek için parayı  >:( >:( >:(

nur1234

inşallah paramı geri verirler  :'(

nur1234

o değil de bi de eset kullanıyorum yaa yıllık sürüm satın aldım bi de nasıl tespit etmez virüsü