Grandbux.net ( SCAM )

Başlatan paragelsinde, 31 Mart 2014, 12:45:20

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ikose

Geçmiş olsun Nur , çok üzüldüm..  :S
2 ay öncede benim Buxbery de başıma geldi aynı olay. neyseki o saatte siteye girmem tesadüf oldu..
o dakka pekçok sitede ve PP payza ve PM de şifrelerimi değiştirerek atlattım..
Büyük geçmiş olsun..  :S

enderege

Geçmiş olsun nur1234. :(
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

mepay

Geçmiş olsun @nur1234

Bu hackerlar bilgisayarımızın güvenliğini aşıp mı ulaşıyorlar hesaplarımıza, yoksa kullanıcı adını ya da bir kaç bilgiye ulaşıp mı yapıyorlar.

Korunmak için ne yapmamız gerekiyor ?

recep1852

Geçmiş olsun Nur :(

nebu

Alıntı yapılan: mepay - 31 Mart 2015, 22:30:27
 Geçmiş olsun @nur1234

Bu hackerlar bilgisayarımızın güvenliğini aşıp mı ulaşıyorlar hesaplarımıza, yoksa kullanıcı adını ya da bir kaç bilgiye ulaşıp mı yapıyorlar.

Korunmak için ne yapmamız gerekiyor ?

Önerim; her şeyden önce güzel bir linux kurup güvenlik duvarını etkinleştirmektir. Aylardır kafam rahat, bilgisayar rahat... Daha ne isteyeyim :)

mepay

Alıntı yapılan: nebu - 31 Mart 2015, 22:50:47
Önerim; her şeyden önce güzel bir linux kurup güvenlik duvarını etkinleştirmektir. Aylardır kafam rahat, bilgisayar rahat... Daha ne isteyeyim :)

Teşekkür ederim nebu. Bende Mavericks kurulu. Ama antivirüs felan kurulu değil. Allaha emanet gidiyorum :) Şifreleri uzun ve karışık kullanmaya çalışıyorum, tek yaptığım bu.

nebu

Alıntı yapılan: mepay - 31 Mart 2015, 23:23:44
Teşekkür ederim nebu. Bende Mavericks kurulu. Ama antivirüs felan kurulu değil. Allaha emanet gidiyorum :) Şifreleri uzun ve karışık kullanmaya çalışıyorum, tek yaptığım bu.

Apple kullanıyorsanız başka bir şeye ihtiyaç yok zaten :)

mepay

Alıntı yapılan: nebu - 31 Mart 2015, 23:35:17
Apple kullanıyorsanız başka bir şeye ihtiyaç yok zaten :)

İyi o zaman :D Size güveniyorum öyleyse :)

aydyar13

Tüm sitelere aynı şifreyle üye olmamak lazım. Ben gruplandırma yapıyorum. Destek veya grup için tıkladığım sitelere basit kısa, yatırım varsa daha karışık olandan, ödeme işemcilerinkini de uçuk bişey yapıyorum.

gaddar

Önce insan nereye tıkladığını bilmeli arkadaşlar. Çok sık karşılaşıyoruz heryere tıklamayın mesela yönlendirmelere dikkat edin çok ufak birşey ama linkin üstüne fare imlecini getirdiğiniz zaman sol altta çıkan adresle farklı olabiliyor :)  tek bildiğim şey şudur. e mailinize gelen her bağlantıya tıklamayın bu 1 , link kısaltması yapan siteler var böyle bağlantılarda gelir onlara da gelen mail adresini tanıyorsanız tıklayın. Ufakta olsa bende advanced system care yüklü her işimi görüyor bunu da tavsiye ederim ;) güncelleştirmeleriniz de tam olsun PC de