Grandbux.net ( SCAM )

Başlatan paragelsinde, 31 Mart 2014, 12:45:20

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

hakanatik01

Konusu varsa ordan sormak daha iyi olur :)
1-)bilmem
2-)TOSta tıklanmaz diye bir madde yok demekki tıklanabilir ama admin türk kendisine sormak daha iyi olur.
3-)Upline ile anlaşmana bağlı kimden ref oldun ona danışıp parayı geri iade edermi bir sormanda fayda var çoğu kişi tamamı olmasa bile %50sini (tamamnını geri iade edenlerde çıkabilir ) geri ödüyor nede olsa yatırımcı ve tıkları daha değerli oalcak olan ref bulacak iki taraflı kazanç :)

gaddar

ben süperior+ üyeyim istersen imzamdan üye olabilirsin 2 haftada bir kazandığının %50 sini iade edebilirim :)
Gerekli tiyoları da verebilirim :) Bilinenler ama kendin bilirsin :)

gaddar

Stad konusunda AVG ler 7 üstü kazandırıyor :) süperior + için tabi benm 7 üstü seyrediyor 8 oluyor 7 oluyor bazen tam ayıklama işlemine geçmedim. Haftaya ayıklama işlemine geçeyim 12 güne AVG yi 10 üstüne çıkartıcam şu an 1625 RR var. O zaman daha cazibeli olması açısından stad paylaşırım :)

emreemre19

Alıntı yapılan: gaddar - 04 Nisan 2015, 02:45:38
Stad konusunda AVG ler 7 üstü kazandırıyor :) süperior + için tabi benm 7 üstü seyrediyor 8 oluyor 7 oluyor bazen tam ayıklama işlemine geçmedim. Haftaya ayıklama işlemine geçeyim 12 güne AVG yi 10 üstüne çıkartıcam şu an 1625 RR var. O zaman daha cazibeli olması açısından stad paylaşırım :)

Nezaman aldın superior+ kardeş.. Dail contest'i de kazandınmı bari..

emreemre19

Bu arada Voldemort buralarda mı ya kendisi Türkiye demi yaşıyor acaba..
Şunun için sordum sitede Bulgaristan bayraklı bir ''LVoldemort'' diye birisi var hatta dünki Daily Contesti'de 20835 puanla o kazanmış..
Yani 1000$'ı basmış siteye... ($$)

paragelsinde

bol kazançlar gaddar iyi gitmişsin maşallah

gaddar

Daily contest i sorma yahu saat 9 dedi aldım ama grandın saat 08,57 imiş 3 dk ile eski günün yarışmasına katıldım.Halbuki o güne katılsam 20 bin puana ulaşan bile yoktu :( Vardır bunda da bi hayr. Stad konusu açıcam 1-2 saate daha net yardımcı olurum hepinize taktiklerim tutuyor.ACG 7 den 8 e çıkmaya başladı :) şu an 8,7.. lerde :)

mtoy76

@gaddar  Stat konusunu bekliyorum. Bende golden üyelik aldım 320RR deyim benim avgler 8 de

emreemre19

Alıntı yapılan: gaddar - 06 Nisan 2015, 03:08:35
Daily contest i sorma yahu saat 9 dedi aldım ama grandın saat 08,57 imiş 3 dk ile eski günün yarışmasına katıldım.Halbuki o güne katılsam 20 bin puana ulaşan bile yoktu :( Vardır bunda da bi hayr. Stad konusu açıcam 1-2 saate daha net yardımcı olurum hepinize taktiklerim tutuyor.ACG 7 den 8 e çıkmaya başladı :) şu an 8,7.. lerde :)

Anladım. Neyse dediğin gibi vardır bunda da bir hayır.
Benimde Superior+ 1855 RR var AVG 9,15 civarında..