Grandbux.net ( SCAM )

Başlatan paragelsinde, 31 Mart 2014, 12:45:20

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

tayfunxl

kimlik bizde yolladık , sitenin en güzel tarafı bana göre süperior + üyelere 7/24 asistance hizmeti
soru sorunca anında cevap  :PP :D :PP

çok çalışanları biriktirip auto pay açıp paket bitene kadar yan gel yat sitesi

ama 3 ay sabır gerekiyor dediğim gibi

adpageviews de golden alınca ablamdan  daha çok kazandım ve ben superior+ almadım

sıkılmam derseniz güzel uzun ömürlü sağlam site
bol kazançlar (spk)

gaddar

ve kesintiler zaten o biçim + alınan üyeliklerden gelen paralar  ona keza :)
Ben dün yolladım yarın kabul etmezlerse mesaj atarım :m

ptcsite46

Alıntı yapılan: gaddar - 12 Nisan 2015, 18:17:05
Kazandırıyor , al bi üyelikte sende biraz bize kazandır @ptcsite46     :)
Valla benim üyelik ilk açıldığından beri var. Lakin ilk başlarda ufak ufak alıyordum ama scripti çok yavaştı. Birde admin devamlı parasal yönden değişiklik yapıyrdu. Bende dedim bu site dayanmaz, bıraktım:) Galiba böyük hata yaptım. Şimdi ise girmek istemiyorum. Bu sefer de parayı yatırırız mal gibi kalırız diye:D Başka bir site olura yatırım yaptığınız. Bende sizin refiniz olurum

enginn_

grandbux ta şu an superior+ üyelik çok pahalı. promosyon takip eder de alırsanız kar edersiniz. şu an 4340 rr ve 250 dr ile devam ediyorum. haftada bir full ödeme alıyorum. ayrıca ödemeden hariç 25$ da extra birikiyor. başta zarardaydım. bu sayede zararı kapattım.ha bu arada superior + üyeyim tabi.

emreemre19

Alıntı yapılan: enginn_ - 28 Nisan 2015, 15:03:09
grandbux ta şu an superior+ üyelik çok pahalı. promosyon takip eder de alırsanız kar edersiniz. şu an 4340 rr ve 250 dr ile devam ediyorum. haftada bir full ödeme alıyorum. ayrıca ödemeden hariç 25$ da extra birikiyor. başta zarardaydım. bu sayede zararı kapattım.ha bu arada superior + üyeyim tabi.

Dostum bişey merak ediyorum RR uzatmalarını kaç gün üzerinden yapıyorsun ya da Autopay'ı kullanıyormusun?

gaddar

Vallahi adamlara güvenirim diyorsanı ben 1000 $ lık yatırımı çıkardıktan sonra RR lerin sağlam olanlarını 8 ay uzatıcam. Admin iyi niyetli ve türklere sıcak kanlı hatamdan dolayı alamadığım point contest için halimi arz ettim hediye olarak 100 $ ekledi bana  :)

enginn_

ayda 1uzatma yapıyorum. recycle için 7 gün bekliyorum.

enginn_

Alıntı yapılan: emreemre19 - 28 Nisan 2015, 20:16:53
Dostum bişey merak ediyorum RR uzatmalarını kaç gün üzerinden yapıyorsun ya da Autopay'ı kullanıyormusun?
ayda 1uzatma yapıyorum. recycle için 7 gün bekliyorum.

enginn_

autopay kullanmıyorum.

paragelsinde

balanse hesapları pb aktarılan var mı yakında ben bir kaç gündür girmemistim. dönüşte baktım pb de :)