Grandbux.net ( SCAM )

Başlatan paragelsinde, 31 Mart 2014, 12:45:20

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

silver

Evet sitenin admini Türk @ptcsite46 ;)

tayfunxl

Admin ler türk , 4 kişi amerikada yaşıyorlar , türkçe mesaj yazıp iletişim kurabilirsiniz

6il9in

evet Türk ilk sayfaları okursan :)

ABD yaşan Bir Türk :)

programci

Burada satın aldığımız refi, değiştirme imkanımız varmıydı ??? Ben baktığımda sadece refi silme özelliği koyulmuş  (dik)

ptcsite46

Arkadaşlar ben şimdi golden oldum. Guldenda 1000 rr var ama sizce kaç rr de karımız daha iyi oluyor. Useclixde mesela 1000 RR ile 750 RR arasında fark yok hatta 750 RR nin karı daha iyi... Bunun gibi Grandbux da RR kaçta kalsın golden da

nebu

Alıntı yapılan: ptcsite46 - 23 Haziran 2015, 21:51:53
Arkadaşlar ben şimdi golden oldum. Guldenda 1000 rr var ama sizce kaç rr de karımız daha iyi oluyor. Useclixde mesela 1000 RR ile 750 RR arasında fark yok hatta 750 RR nin karı daha iyi... Bunun gibi Grandbux da RR kaçta kalsın golden da

1000'e tamamlayın RR'leri. Zaten Golden yatırımınızı 3-4 ayda (o da sürekli ilgilenerek) çıkartabilirsiniz. Yaklaşık 4 ay sonra keyifle kazanacağınızı düşünüyorum. Hayırlı olsun Golden üyeliğiniz :)

tayfunxl

grandbux Sabır işi biraz kar etmek için 4 ay kadar beklemek gerekiyor , 0,30 dolarlık reklam paketi var aldığın zaman karşılığında RR hediye ediyor sürekli ondan alarak kazanabilirsin  O:-)

ptcsite46

Peki Autopay açmalımıyım?

aydyar13

Amerikada yasayan Turk olmasi lazim.

Edit: onceki sayfayi son sayfa gibi gormusum (hydr)

tayfunxl

Alıntı yapılan: ptcsite46 - 23 Haziran 2015, 22:27:54
Peki Autopay açmalımıyım?

autopay açmakla 2 ay uzatmak aynı fiyat
ben 2 ay uzatmayı tercih ederim en azından avgsi yüksek olanları ayıklarsın
çalışkan RR ler tamamlanınca açabilirsin , ilk başta açarsan zarar bilem edebilir