Grandbux.net ( SCAM )

Başlatan paragelsinde, 31 Mart 2014, 12:45:20

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

nebu

Alıntı yapılan: enginn_ - 29 Temmuz 2015, 15:05:47
arkadaşlar detaylı anlatım yapmışlar. teşekkürler kendilerine bi katkı da ben bulunayım. şubat ayında yatırıma başladım. ilk 4 ay toplamda 4000 dolar yatırdım. bundaki amaç 1000$ ı 1500$ olarak alabilmekti. şu an 5. ayın ortalarındayım. superior+ üyeyim. 5600 rr ve 232 dr var. bu ay kar ettiğim 3. ay. ilk ay 109$, 2. ay 225$ kar ettim. şua anda 3. ay kar payını 400+ olarak planlıyorum. arkadaşların dediği gibi manavın sebzeyle oynadığı gibi sürekli rr ile oynamanız lazım. bol kazançlar dilerim.

Yatırımınızı çıkardıktan sonraki karınız mı bu rakamlar? Gayet başarılı yönetmişsiniz hesabınızı :)

nebu

Bugün yine balance sıfırlandı :) Bütün para Purchase balance'a aktarılmış. Alışkanlık oldu zamanından önce autoprofit olayı. Neyse ki çekim yapmayacaktım :)

fzthkurmaz

site saçmalamaya başladı yine autoprofit yaptı vede 14000 küsür tıktan 10000 küsüre düşürdü avg yi, ama autopay i düşürmedi bu aralar hatalar mevcut hadi hayırlısı diyelim hata bildirdim bakalım ne yapılacak...

enginn_

Alıntı yapılan: nebu - 29 Temmuz 2015, 16:50:22
Yatırımınızı çıkardıktan sonraki karınız mı bu rakamlar? Gayet başarılı yönetmişsiniz hesabınızı :)
evet hocam yatırım çıktıktan sonra.

enginn_

tavsiyem autoprofiti kapalı tutun.

fzthkurmaz

nebu

Alıntı yapılan: enginn_ - 30 Temmuz 2015, 10:44:00
evet hocam yatırım çıktıktan sonra.

Tebrik ederim! Darısı herkesin başına :)

enginn_

Alıntı yapılan: nebu - 30 Temmuz 2015, 11:06:42
Tebrik ederim! Darısı herkesin başına :)
teşekkürler uzun süre 1-2 site ile meşgul oldum. daldan dala atlamayınca gördüm ki hem zarardan yırtıyorsun ayrıca kar da yapıyorsun.

nebu

Alıntı yapılan: enginn_ - 30 Temmuz 2015, 11:36:30
teşekkürler uzun süre 1-2 site ile meşgul oldum. daldan dala atlamayınca gördüm ki hem zarardan yırtıyorsun ayrıca kar da yapıyorsun.

Ben de aynı şeyi düşünüyorum :)

oguzsurucu

Arkadaşlar Golden üyelik aldım 1000 Ref Kiralayacağım. Aylık getirisi ne olur ayrıca bu üyelikte 150 RR Kirası ne kadar ?