Grandbux.net ( SCAM )

Başlatan paragelsinde, 31 Mart 2014, 12:45:20

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

bilalyuzugullu

paypalda var bu sıralar bi sorun sanırım, clixsense de de yatırılan paraların  hesaba geç yansımasının paypal kaynaklı olduğuyla ilgili mesaj gönderilmişti yine dün başka bi siteyle ilgilide problem söylenmişti sanırım.

aydyar13

Alıntı yapılan: bilalyuzugullu - 06 Ekim 2015, 21:19:25
paypalda var bu sıralar bi sorun sanırım, clixsense de de yatırılan paraların  hesaba geç yansımasının paypal kaynaklı olduğuyla ilgili mesaj gönderilmişti yine dün başka bi siteyle ilgilide problem söylenmişti sanırım.

Evet hocam geçen ebayden alışveriş yaptım gece 3 te çekilmiş para :D

celomania

Siteye girilmiyor arkadaşlar bende. Aynı sorunu yaşayan varmı?

nebu

Alıntı yapılan: celomania - 10 Ekim 2015, 20:34:01
Siteye girilmiyor arkadaşlar bende. Aynı sorunu yaşayan varmı?

Sorun yok şu anda :)

celomania

Alıntı yapılan: nebu - 10 Ekim 2015, 21:11:13
Sorun yok şu anda :)

Enteresan. Ben giremiyorum :S

Mozilla girdi chrome girmiyor. Saçma :)

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: celomania - 10 Ekim 2015, 21:47:45
Enteresan. Ben giremiyorum :S

Mozilla girdi chrome girmiyor. Saçma :)

Browser cache ve cookielerinizi temizleyip tekrar deneyin.

Ek olarak, giremediğiniz browserda , zenmate vb. bir eklentinin aktif olmadığından da emin olun.

mahocan

Smart Payment System (S.P.S.) nedir? Tam anlamadım. 5$ oldu çekeyim dedim. %10 +0.50$ kesinti ile 4$ elime geçiyor. Biraz daha beklesem bu oran değişir mi? SPS ile alakalı bir durum mu?

celomania

Sağol @ElisaMcCline hocam. Ama ne yaptıysam değişmedi. SSL hatasından olduğunu düşünüyorum ama chrome://flags'ı alt üst ettim o kısmı bulamadım. Mozilladan takılıcaz artık :(

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: celomania - 11 Ekim 2015, 19:48:20
Sağol @ElisaMcCline hocam. Ama ne yaptıysam değişmedi. SSL hatasından olduğunu düşünüyorum ama chrome://flags'ı alt üst ettim o kısmı bulamadım. Mozilladan takılıcaz artık :(

Ehehe, yanlışlıkla da olsa, istemeden de olsa, doğruyu bulmuşsun ya işte :)
Bırakma mozilla yı :)

mahocan

Arkadaşlar benim soru arada kaynamış.  Bir el atı. :P

" Smart Payment System (S.P.S.) nedir? Tam anlamadım. 5$ oldu çekeyim dedim. %10 +0.50$ kesinti ile 4$ elime geçiyor. Biraz daha beklesem bu oran değişir mi? SPS ile alakalı bir durum mu? "