Grandbux.net ( SCAM )

Başlatan paragelsinde, 31 Mart 2014, 12:45:20

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

fzthkurmaz

iovanovic

Yani arkadaşlar autopay'i kayıtsız şartsız açık mı tutmalıyız sizce ? Hesap golden 1 yıllık. Bunu sormamın sebebi benim hesap tipinde kilit işareti yok yani sanırım tık yapan tüm RR'leri 1 gün daha uzatacak sürekli eğer açarsam. Bu durumda AVG'si çok düşük olan RR'ler de otomatikman uzatmaya gidecekler belki onları recycle mı yapabilirdik ?

Bir de recycle yaparken izlediğiniz strateji tam olarak nedir ?

-AVG'si 2-3-4 gibi düşük olanları mı recycle yapıyorsunuz acaba yoksa 5-6 gündür tıklama yapmayanları mı recycle yapıyorsunuz ?

fzthkurmaz

@iovanovic avg 9 üstünde olursa autopay açabilirsin aşağısı kurtarmıyor ha 1200 ref e kadar kurtarabilir belki sizin üyelikte açmamanızı öneririm 4 gün ve üstü tıklamayanı recycle yapabilirsin sana kalmış ben hiç yapmıyorum artık salıveriyorum

iovanovic

@fzthkurmaz İşte hocam istatistiklerde paylaşıyorum sürekli görüyorsunuzdur AVG 9'u göremedi benim henüz 8 civarında dolanıyor. Benim ref sayısı zaten 220 şu anda. Her süresi geldiğinde 110RR alarak ilerleyeceğim. O zaman açsak mı acaba ?

fzthkurmaz

Alıntı yapılan: iovanovic - 08 Kasım 2015, 01:04:46
@fzthkurmaz İşte hocam istatistiklerde paylaşıyorum sürekli görüyorsunuzdur AVG 9'u göremedi benim henüz 8 civarında dolanıyor. Benim ref sayısı zaten 220 şu anda. Her süresi geldiğinde 110RR alarak ilerleyeceğim. O zaman açsak mı acaba ?

ilk başta açma derim

iovanovic

Arkadaşlar superior+ üyelik yıllık 800$'dan 950$'a yükselmiş yahu fiyat olarak...

emreaga

Selam arkadaslar. bir konuda yardiminiza ihtiyacim var. granbuxsa yaklasik 20 gun once 15 dolar yatirip   100 rr aldim.
bu paradan geri dönen ilk 2.53 dolari purchase balancede birikti. geri kalanida 5 dolari gecince cekmek istedim en az 350 reklama tiklamis olmam gerektigi yaziyordu.
ben sadece 4 zorunlu reklami izledigim icin o zmana kadar tabi o kadar izlememistim. neyse para lazimdi baska site icin reklamlara baya tikladim 30-40 tane bir an evvel 350ye ulasip parami cekmek icin ertesi gun mesaj geldi 1 dolarimi kesmisler. supporta yazmak istedim bulamadim sayfada nereye yazacagimi. ogun öyle kaldi unuttum. dün yine 30-40 reklama tikladim bugun yine 1 dolarimi kesmisler. zaten 15 dolarin geri donusu 12 dolar kadar filan olacakti. 2.53 ordan 2 de burdan   4.50 gitti üte zarardi 7.50- bu nasil is paranin yarisi güme gitti resmen. ne yapmak lazim nereye yazmam lazim. simdiden tesekür ederim

fzthkurmaz

Alıntı yapılan: emreaga - 20 Kasım 2015, 13:32:59
Selam arkadaslar. bir konuda yardiminiza ihtiyacim var. granbuxsa yaklasik 20 gun once 15 dolar yatirip   100 rr aldim.
bu paradan geri dönen ilk 2.53 dolari purchase balancede birikti. geri kalanida 5 dolari gecince cekmek istedim en az 350 reklama tiklamis olmam gerektigi yaziyordu.
ben sadece 4 zorunlu reklami izledigim icin o zmana kadar tabi o kadar izlememistim. neyse para lazimdi baska site icin reklamlara baya tikladim 30-40 tane bir an evvel 350ye ulasip parami cekmek icin ertesi gun mesaj geldi 1 dolarimi kesmisler. supporta yazmak istedim bulamadim sayfada nereye yazacagimi. ogun öyle kaldi unuttum. dün yine 30-40 reklama tikladim bugun yine 1 dolarimi kesmisler. zaten 15 dolarin geri donusu 12 dolar kadar filan olacakti. 2.53 ordan 2 de burdan   4.50 gitti üte zarardi 7.50- bu nasil is paranin yarisi güme gitti resmen. ne yapmak lazim nereye yazmam lazim. simdiden tesekür ederim

anticheat reklama tıklarsan 1 dolar keser ceza
https://www.grandbux.net/index.php?view=contact buradan türkçe ticket açabilirsin derdini düzgün anlatırsan kesilen 2 dolarını alırsın diğeri içinde yardımcı olabilirler.

emreaga

eyvallah verdiginiz linkten yazdim geri iade etmisler. anti cheat reklamin ne oldugunu bilmiyordum simdi  ögrenmis oldum. yardim icin tesekürler

durmuscagl

Alıntı yapılan: emreaga - 20 Kasım 2015, 18:02:35
eyvallah verdiginiz linkten yazdim geri iade etmisler. anti cheat reklamin ne oldugunu bilmiyordum simdi  ögrenmis oldum. yardim icin tesekürler

ne yazdın hocam :)