Grandbux.net ( SCAM )

Başlatan paragelsinde, 31 Mart 2014, 12:45:20

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

illisionist

Alıntı yapılan: ibrhmsny - 19 Ocak 2016, 19:07:25
Grandbuxun müdavimleri @nebu @fzthkurmaz @illisionist  ve diğer değerli üyeler :D
TMS deki reklam izleme zorunluluğunu bir şekilde hallediyoruz biz TMS ciler olarak, acaba siz grandbuxçuların böyle şeedilecek bi şeyi var mı  :m :m

ben o uzun reklamlarda gezmeye gidiyorum  :m
"Akıllı kimdir? Herkesten öğrenen. Kuvvetli kimdir? Hırslarını yenen. Zengin kimdir? Halinden memnun olan."

ibrhmsny

Alıntı yapılan: illisionist - 19 Ocak 2016, 19:57:14
ben o uzun reklamlarda gezmeye gidiyorum  :m
Şuan ben de dalmıştım ters resimlere  :m

sametseven

Aç hocam bir tane müzik dinlerken zaman çabucak geçiyor (p)

nebu

Alıntı yapılan: ibrhmsny - 19 Ocak 2016, 19:07:25
Grandbuxun müdavimleri @nebu @fzthkurmaz @illisionist  ve diğer değerli üyeler :D
TMS deki reklam izleme zorunluluğunu bir şekilde hallediyoruz biz TMS ciler olarak, acaba siz grandbuxçuların böyle şeedilecek bi şeyi var mı  :m :m

Yahu altı üstü 4 reklam :) Üstelik sadece turuncu reklamlarda izleme zorunluluğu var. Dilerseniz 4 flash reklam izleyin sadece. Amaç RR'lerden gelir elde etmek değil mi ;)

ibrhmsny

Hepsi turuncu bunların :)

MRCOE

Fixed dediği kısa reklamlarda izleme zorunluluğu yok. Diğerleri de 60-30saniye sürüyor reklam başı. O reklamlarda da evin içinde geziyorum ben :D

nebu

Alıntı yapılan: ibrhmsny - 20 Ocak 2016, 09:25:35
Hepsi turuncu bunların :)

Üst düzey üyesin ya, ondandır :) Bizdeki fixed reklamlar şu şekilde ve izleme zorunluluğu yok :)

[spoiler][/spoiler]

ibrhmsny

Alıntı yapılan: nebu - 20 Ocak 2016, 09:40:15
Üst düzey üyesin ya, ondandır :) Bizdeki fixed reklamlar şu şekilde ve izleme zorunluluğu yok :)

[spoiler][/spoiler]
Vay arkadaş paran var derdin var  :P
Üst üyeliğe izleme zorunluluğunu kaldıracakları yerde bir de hepsini zorunlu yapıyorlar  :D

universitely76

Siteyi kullanan arkadaşlar şu cümledeki kısaltma neyi ifade ediyor "Current S.P.S. Amount"

ROI'ye göre çekebileceğimiz mevcut para mı ???
Şu sıra imzasız'ım...

fzthkurmaz

Smart payment system dir kendisi para çekerken yatırıma göde çekeceğin miktarı belirleyen bir yazılım