Grandbux.net ( SCAM )

Başlatan paragelsinde, 31 Mart 2014, 12:45:20

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

universitely76

Peki bu miktar ödeme başına mı ayarlanıyor yoksa o ana kadarki toplam yatırımına göre çekebileceğin maks. miktarı mı gösteriyor?
Şu sıra imzasız'ım...

fzthkurmaz

gelen yatırıma göre sistem çekme ihtimali olanları hesap yapıp %90 ını paylaştırıyor ve limitliyor ancak o kadar çekebiliyorsun . son gün yatırımımı yoksa toplam mı bilmiyorum

universitely76

Site içerisindeki kazanca, reflere geri yatırıma ve çektiğiniz miktara göre hergün değişiyor bu miktar öyleyse..

Şu sıra imzasız'ım...

fzthkurmaz

ibrhmsny

Balance 0.3
Roi %30  :D

fzthkurmaz

0,30 çok az yatırım bekliyor hesap :D gerçi ilk gün tıklamayanlar oluyor 2. gün net anlaşılır :D 1 dolar mı yatırdın ?

ibrhmsny

Alıntı yapılan: fzthkurmaz - 20 Ocak 2016, 10:20:40
0,30 çok az yatırım bekliyor hesap :D gerçi ilk gün tıklamayanlar oluyor 2. gün net anlaşılır :D 1 dolar mı yatırdın ?
Hiçbir şey yatırmadım  :D

maddog54

Belgeyi gönderdikten sonra üyeliğin onaylandığına dahil şöyle bir mesaj mı geliyor.

[spoiler] '' We are glad to announce that the Pin security has been successfully added to cash-out page so that only you could be the one who can cashout your earnings. We will continue to make Grandbux safer and greater!''[/spoiler]

iovanovic

@maddog54 Hayır bunun ödeme için gönderdiğiniz belgenin onayıyla alakası yok. Grandbux para çekerken bir şifre sistemi devreye almış ekstradan tüm üyeler için. Bu onla alakalı bir genel mesajdı.

Siz açtığınız ticket'a bakın cevap gelmiş mi diye, sayfanın en altından support kısmından ticket'ı bulabilirsiniz. :y

maddog54

Alıntı yapılan: iovanovic - 21 Ocak 2016, 02:40:26
@maddog54 Hayır bunun ödeme için gönderdiğiniz belgenin onayıyla alakası yok. Grandbux para çekerken bir şifre sistemi devreye almış ekstradan tüm üyeler için. Bu onla alakalı bir genel mesajdı.

Siz açtığınız ticket'a bakın cevap gelmiş mi diye, sayfanın en altından support kısmından ticket'ı bulabilirsiniz. :y
anladım teşekkürler  :)