Grandbux.net ( SCAM )

Başlatan paragelsinde, 31 Mart 2014, 12:45:20

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

fzthkurmaz

@nebu şu yıldızlardan sende yapmışsın senden çaldık @iovanovic hakkını helal et :D

✪✪✪✪ :D

nebu

Alıntı yapılan: fzthkurmaz - 29 Ocak 2016, 17:11:57
@nebu şu yıldızlardan sende yapmışsın senden çaldık @iovanovic hakkını helal et :D

Güzel görünüyor :) Grup olarak aynı şekle getirelim bence. Çete olduğumuzu anlasın herkes :g

iovanovic

@nebu Hocam karışık almıştım ama 300'lük hiç alamadım sanırım, genelde 200 veya 250 falan alabilmiştim, bir de 25 Free RR'lerden işte.

@fzthkurmaz Hahahah hocam ilk GoodGuy aldı yıldızları benden.  :g
Valla tam çete gibi olmuşuz, multi falan zannetmezler inşallah.  :g

nebu

@ibrhmsny yıldızların eksik kalmış senin :) Çeteye katılımının onaylanması için yıldızlanman şart :D

iovanovic

Arkadaşlar AVG düşüşüyle açtığım ciddi ticket'a her zamanki gibi kalıp cümlelerin kullanıldığı bir cevap geldi. İşte recycle yapın, 300RR kiralamayın vs. tarzında bir cevap geldi tarafıma. Bu gerçekten hiçbir anlam ifade etmiyor.  :n :n

nebu

Alıntı yapılan: iovanovic - 29 Ocak 2016, 18:05:03
Arkadaşlar AVG düşüşüyle açtığım ciddi ticket'a her zamanki gibi kalıp cümlelerin kullanıldığı bir cevap geldi. İşte recycle yapın, 300RR kiralamayın vs. tarzında bir cevap geldi tarafıma. Bu gerçekten hiçbir anlam ifade etmiyor.  :n :n

Hemen taktik geliyor:

[spoiler]1) Autopay kapat
2) 2-3 günü kalan ve o gün tıklama yapmış 10+ AVG'leri 15'er gün uzat, diğerlerini salıver gitsin
3) RR'leri 100'er tane kirala
4) Recycle yapma, oluruna bırak.

Gerisi saldım çayıra mevlam kayıra :g Bu da işe yaramazsa son çare olarak Eşofmanlı Hoca'ya anlatırız derdimizi :D[/spoiler]

iovanovic

@nebu Hocam durumlar da kafam da çok karıştı...  :X

[spoiler]

Autopay bende zaten kapalıydı.
RR artık kiralamıyorum ki hocam sadece Free RR'leri alıyorum.
Recycle 20 gündür falan yapmıyorum hiç.
Bundan sonra RR'leri 15 gün uzatacağım sadece.[/spoiler]

fzthkurmaz

Sadece avg paylaş 9 üzerini uzat yalnız adminden önce yazmışım ne yazacaklarını

iovanovic

Alıntı yapılan: fzthkurmaz - 29 Ocak 2016, 20:08:16
Sadece avg paylaş 9 üzerini uzat yalnız adminden önce yazmışım ne yazacaklarını

fzthkurmaz

ref salım ücreti yok avg paylaş düzelir o sakin ol :D