Grandbux.net ( SCAM )

Başlatan paragelsinde, 31 Mart 2014, 12:45:20

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Karaelmas007

Alıntı yapılan: ibrhmsny - 19 Nisan 2016, 11:06:34
Hepsi böyle olsa :m :m

Hocam ben hergün hepsini tıklıyorum sizin benden standart üye kazancınız ne oluyor ?   :)

ibrhmsny

Şu ana kadar 0.7 usd kazanç oldu @Karaelmas007
1 usd olunca sana iade yapacağım  ;)

ibrhmsny

Alıntı yapılan: mahocan - 19 Nisan 2016, 20:06:41
Yükseltilmiş üyeliklerde her ref tık kazancı 0.001$ değil mi? Bu mantığa göre 58 tıka 0.058$ vermesi lazım değil mi?  Neden 0.021$ vermiş anlamadım !. Güzel ref gelmiş tebrikler.
Siz söyleyince farkettim, supporta sorarız.

gaddar

Ölümsüz PTC grandbux :)

ibrhmsny

Alıntı yapılan: gaddar - 20 Nisan 2016, 00:20:15
Ölümsüz PTC grandbux :)
Hoşgeldin @gaddar
Gel de bir el at sitene, yeteri  kadar popüler değil ;)

ibrhmsny

Support 4 gündür 3 farklı konudaki mesajlarıma cevap vermedi.
Exclusive üyelere 24 saat içinde cevap verilir.Aylardır da kısa sürede cevap alırdım.Bu yeni durum ilk defa oldu, duyurulur.

iovanovic

@ibrhmsny Hocam dün bir mesaj vardı, sistem yükseltmenelerini tamamladıklarını ve bundan sonra ticket'lara 24 saat içinde cevap vereceklerini yazıyordu.

Sizin ticket'lar o sırada kaynamış olabilir bir şekilde. Madem cevap gelmedi tekrardan açın bence o zaman bakalım cidden cevap gelmeyecek mi diye şu andan itibaren.

ibrhmsny

Alıntı yapılan: iovanovic - 20 Nisan 2016, 13:31:32
@ibrhmsny Hocam dün bir mesaj vardı, sistem yükseltmenelerini tamamladıklarını ve bundan sonra ticket'lara 24 saat içinde cevap vereceklerini yazıyordu.

Sizin ticket'lar o sırada kaynamış olabilir bir şekilde. Madem cevap gelmedi tekrardan açın bence o zaman bakalım cidden cevap gelmeyecek mi diye şu andan itibaren.
Bugün bir tane sıfır açtım, bakalım nolcek

Futurenet

Bende katıldım fakat görev gelmedi böyle mi olur

ibrhmsny

Neye katıldınız ve ne görevi ???