Grandbux.net ( SCAM )

Başlatan paragelsinde, 31 Mart 2014, 12:45:20

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ibrhmsny

Paypaldan Grandbuxa, bizlerin paypaldan 6 hazirana kadar para transferi yapacağımıza dair onay gelmemiş.
Cevapları bu.

nebu

Alıntı yapılan: ibrhmsny - 01 Haziran 2016, 09:35:01
Paypaldan Grandbuxa, bizlerin paypaldan 6 hazirana kadar para transferi yapacağımıza dair onay gelmemiş.
Cevapları bu.

Sabah sabah kafa bulanık herhalde, anlayamadım durumu :)

ibrhmsny

Grand ekibi diyor ki;
Paypal 6 haziranda dükkanı kapatacak ama, şimdi size para çekme izni versek o parayı paypaldan bankanıza çekebilecek misiniz?
Normalde evet çekebiliyoruz bankamıza ama grand ekibi paypalın kendisinden teyit bekliyormuş.Görüşüyorlarmış.
Bizim mağdur olmamamızı istiyorlarmış.
İyi niyetli bir hamle, anlayacağınız.

nebu

Alıntı yapılan: ibrhmsny - 01 Haziran 2016, 09:47:16
Grand ekibi diyor ki;
Paypal 6 haziranda dükkanı kapatacak ama, şimdi size para çekme izni versek o parayı paypaldan bankanıza çekebilecek misiniz?
Normalde evet çekebiliyoruz bankamıza ama grand ekibi paypalın kendisinden teyit bekliyormuş.Görüşüyorlarmış.
Bizim mağdur olmamamızı istiyorlarmış.
İyi niyetli bir hamle, anlayacağınız.

Ayın 6'sına kadar yeriz bile o parayı :) Demek bu nedenle hesaplar onaysız duruma düştü. Herkesin durumu aynı herhalde :)

ibrhmsny

Ben de şimdi cevap vereceğim supporttan.
Evet kullanabileceğiz diyeceğim.
Hayır benim hesap hala onaylı.

ibrhmsny

Sizlerin durumunuzu sordum, mailerin yeni geldiğini ve ilgilendiklerini söylediler.
Hesaplarınız gün içinde onaylı hale gelecek tekrar heralde.

nebu

Ticket'ı yanıtlamış ve hesabımı tekrar onaylı hale getirmişler :y

ibrhmsny

Bir teşekkürrü hakettim dimi 8)

nebu

Alıntı yapılan: ibrhmsny - 01 Haziran 2016, 10:34:53
Bir teşekkürrü hakettim dimi 8)

Zaten dediler ki, "İbraam olmasa işiniz zor görülürdü. Değerini bilin muhterem kişinin" :D

ibrhmsny

Alıntı yapılan: nebu - 01 Haziran 2016, 11:12:43
Zaten dediler ki, "İbraam olmasa işiniz zor görülürdü. Değerini bilin muhterem kişinin" :D
Ben de severim kerataları :P