Grandbux.net ( SCAM )

Başlatan paragelsinde, 31 Mart 2014, 12:45:20

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ibrhmsny

ırmakk

konuya bende geliyorum birazdan  :-[

niye sadece ikisi var payza Pm vs diğerleri yok ankette. site sadece iki işlemci hakkındamı karar verecek? konuları takip edemediğimden soruyorum  (spk)
benim sadece payza (onaylamadım henüz) ve btc hesaplarım var hoş gerekirse diğerlerini de açmamız gerekiyor elbette

Edit:
listede payza varmış yeni farkettim :D soryy

ibrhmsny

Ayrıca açıklamalarda da yazmıştım; başka teklifleri de ekleriz

ibrhmsny

@nebu bir karar ver bi btc diyorsun bi payoo :D
En son btc demişsin yine :D

ırmakk

Alıntı yapılan: ibrhmsny - 10 Haziran 2016, 09:16:38
:D 
BTC diyoruz iyi hoşta o btcler nasıl dönüştürülecek  nasıl hesaba çekilecek  ??? o konudada hiç bi bilgim yok :g

ibrhmsny

Grandın btc eklemesi pek mümkün değil.
Çünkü bize gelirler usd olarak işliyor, onları btc ye çevirmeleri gerekiyor.
Sonrasında bizim için iş çok kolay: Grandbuxa btc adresimizi vereceğiz, o btc adresine gelecek btc.O da btcturke gelecek.Oradan aynı gün içinde hemen hemen sıfır kesintiyle TL ye çevirip yine aynı gün banka hesabımıza alıyoruz.
Bizim için en iyisi aslında btc.
Amma velakin biz yine payo diyelim :D

nebu

Alıntı yapılan: ibrhmsny - 10 Haziran 2016, 09:16:38

Arkadaşlar diğerlerine karar verilene kadar mağdur olmasınlar diye dedim :) Ama Grand'ın farklı ve ABD kanunlarına uygun bir işleyişi var. Bu nedenle aslında son karar onların. BTC şu anda pratik ve hızlı. Ancak, güvenilir ve uzun vadeli mi diye sorarsanız yorumum farklı olacaktır tabii :)

Shinobi

paypala alternatif getirselerde bizde yatırım yapsak

mahocan

@nebu hocam son ödemelerde sizin para çektiğiniz dikkatimi çekti (piri) . Nasıl oldu? (Jun 12 2016 11:38:50 PM) Hatalıysam kusura bakmayın

nebu

Alıntı yapılan: mahocan - 13 Haziran 2016, 19:25:32
@nebu hocam son ödemelerde sizin para çektiğiniz dikkatimi çekti (piri) . Nasıl oldu? (Jun 12 2016 11:38:50 PM) Hatalıysam kusura bakmayın

Almanya PP hesabı :) Gerçi PP tarafından KK'na para çekebilirsiniz palavrasına kanarak açtık, ama maalesef çekilemiyormuş. Paralar bir çözüm bulana kadar kuzu kuzu duracak hesapta :P