Grandbux.net ( SCAM )

Başlatan paragelsinde, 31 Mart 2014, 12:45:20

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

1601yy

Alıntı yapılan: nebu - 25 Ocak 2017, 09:50:53
Arkadaşlar, support'tan gelen yanıt şu şekilde:

[spoiler][/spoiler]

Anlayacağınız, bu üyeliği bir kez gönderme hakkımız var. Ayrıca artık belli bir sürenin üzerinde üyeliği olan kişilere de gönderilmiyor maalesef. Herkesin bilgilenmesi açısından iyi oldu bu durum. Ama @chngrlp arkadaşımıza da mahcup olduk. Parayı peşin göndermişti sağ olsun. Herkesten özür diliyorum bu durum için. Bilgisizliğimiz yüzünden insanları da umutlandırdık :(

@nebu  hocam yanlış anlamayın da, şimdi free üyelik elde mi patladı anlamadım. sadece bir kez veriliyor ne demek? bu senekini veremezsiniz mi diyor arkadaşlar??
saçma??

ibrhmsny

Üye olan arkadaşlardan supporta mesaj atıp cevap alamayan var mı?

nebu

Alıntı yapılan: 1601yy - 25 Ocak 2017, 21:27:43
@nebu  hocam yanlış anlamayın da, şimdi free üyelik elde mi patladı anlamadım. sadece bir kez veriliyor ne demek? bu senekini veremezsiniz mi diyor arkadaşlar??
saçma??

Bir kez hakkımız varmış. Yani her üyelik yenilediğimizde hediye verilmiyor. Tek seferlik hakkımızı da kullandığımız için bundan sonra hediye hakkım yok maalesef.

Nathan47

Alıntı yapılan: ibrhmsny - 26 Ocak 2017, 09:30:42
Üye olan arkadaşlardan supporta mesaj atıp cevap alamayan var mı?

Ben hep cevaplarımı Türkçe alıyorum.
Support beni hiç cevapsız bırakmadı.
"Para insanoğlunun altıncı duyusudur.
O altıncı duyu diğer beş duyumuzu keyifle kullanmamızı sağlar"

ibrhmsny

Bana da cevap geldi sorun yok, biraz gecikince telaş yaptım  :y

ahmtk

an itibari ile 158 sayfalık yorumlarınızın ve yazılarınızın tamamıda okunmustur. ama doktora gitmeyi dusunuyorum gozluk ıcın  :D
bilgi paylasan yardımcı olmak ıcın yazıp katkı saglayan herkesın elıne saglık tekkurlerımı sunarım. tahmınımce sıteye subat ayının 2-3 u gıbı sup+ la gırıs yapıcam o zaman tekrar rahatsız eder guncel tavsıye ve taktık verenlerede yok demem  :D  :D

chngrlp

bir soruda ben sorayım
rent referraller autopay açık olduğu halde purchase balanceda para yoksa parayı balancedan alır mı acaba yoksa para yok diye uzamaz mı

ibrhmsny

Alıntı yapılan: chngrlp - 26 Ocak 2017, 16:16:59
bir soruda ben sorayım
rent referraller autopay açık olduğu halde purchase balanceda para yoksa parayı balancedan alır mı acaba yoksa para yok diye uzamaz mı
Para yoksa uzatamaz.

Nathan47

Alıntı yapılan: chngrlp - 26 Ocak 2017, 16:16:59
bir soruda ben sorayım

Para yok diye uzatmaz. Account Balance'den kesmez.
Sağ tarafta  (Purche Balance'da) para olması lazım.
"Para insanoğlunun altıncı duyusudur.
O altıncı duyu diğer beş duyumuzu keyifle kullanmamızı sağlar"

chngrlp