Grandbux.net ( SCAM )

Başlatan paragelsinde, 31 Mart 2014, 12:45:20

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ibrhmsny

Grandbux yatırımcıya öyle bonkör davranıyor ki, avg yi öyle yüksekten veriyor ki üyelere; bir üye uygun sayıda rr yi ayarlayınca bir yılın sonunda içeri tekrar para yatırmadan üyelik yenileyebiliyor.
Yani içerde yeteri kadar paranız hep olacak, önemli olan ne kadar dışarı çıkabiliyor.
Eğer birikenin hepsini çekebilseydik o zaman her bir cent önemli olurdu ve haliyle 1000 ödülü de çok önemli olurdu, ama değil  (hp)

ibrhmsny

Sözüm meclisten dışarı ama içeri binlerce doları sokup binlerce rr kiralayan akıllı üyeler sayesinde biz de kazanıyoruz.
Ana sayfada leaderboard a bakın göreceksiniz;
Golden olduğu halde 5000 usd yatırım yapan mı dersiniz, 9000 yatıran exclusive mi dersiniz neler neler var.
3 yılda hala parasını çıkaramayanlar var.

İyiki bu hesabı herkes yapamıyor  :g

ahmtk

Alıntı yapılan: ibrhmsny - 23 Şubat 2017, 14:20:19
Sözüm meclisten dışarı ama içeri binlerce doları sokup binlerce rr kiralayan akıllı üyeler sayesinde biz de kazanıyoruz.
Ana sayfada leaderboard a bakın göreceksiniz;
Golden olduğu halde 5000 usd yatırım yapan mı dersiniz, 9000 yatıran exclusive mi dersiniz neler neler var.
3 yılda hala parasını çıkaramayanlar var.

İyiki bu hesabı herkes yapamıyor  :g
demekki önlerinde sizin gibi yol gösterici birileri olmamıs  ;) acıkcası yorumlarınız paylasımlarınız olmasa ya hıc gırmeyı dusunmezdım yada bende aynı sekılde ılk yıl hesapla kıtapla ugrasırken kazanamazdım. ama sımdı ınanıyorumkı burdakı yazanları uygulayıp 6-7 ay gıbı bır surede yatırdıgımı cıkartıp kara gecerım ellerinize saglık bilgi paylasan herkesin

ibrhmsny

Yol göstericilik bana yakışmaz da yine de bilgi paylaşımı yapıyoruz.
Bir de şöyle düşünün, siz bütün mesajları okumuşsunuz ama yine de bugünkü uyarım olmazsa idi hala yanlış bir tutum sergileyecektiniz  :)
Hayırlısı diyelim.

ibrhmsny

Alıntı yapılan: nemarko - 24 Şubat 2017, 19:36:33
Konuyu baştan okudum yatırım yapmayı düşünüyorum ama paypal mı kullanmamız gerekiyor gectigimiz zamanlarda kullanılmış paypal ancak şuanki değişiklikleri göz önünde bulundurursak ne şekilde çekim yapılabilir, ilk yatırımı nasıl yapabilirim, ve güncel üyelik fiyatlarını nereden görebilirim bu konuda bilgim yok,
@nemarko Hoşgeldiniz foruma.
Payza Türkiye'de kullanılıyor. Bu sebeple payza kullanmanız kolay olur.
Üyelik ücretleri için grandbuxa üye olun daha sonra ana sayfanızda sağda extend sekmesine bakınız.

ibrhmsny

Bugün autoprofit günü; autoprofit i 'enabled' aktif olanların 1 saat 20 dakika sonra, çekilebilir bakiyesi çekilemez kısıma %20 ekleme yapılarak aktarılacak.
Bunu istemeyenler bu butonu pasif hale getirmeli; isteyenler de aktif konuma.

chngrlp

@ibrhmsny @fzthkurmaz  ibrahim ve halil hocam bugün grandbuxta 170 dolar verilmiş nedendir bedeva mı bir yanlışlık yada sonra geri alma drumu var mı acaba.

fzthkurmaz

Bilemedim valla dah ben sayfamı açıp bakaöadım yanlışlıkta olabilir uzun sürdü sanırım bekleyip göreceğiz

fzthkurmaz

Hatta şimdi baktım bende 170 dolar yok sen de bir bak istersen @chngrlp

ibrhmsny

Siteye girilemiyor şimdilik ve bir uyarı yazısı çıkıyor; bütün üyelere 170 usd verilmiş gibi anladım ben ama teyit edemedim henüz.