1 Nisan

Başlatan ElisaMcCline, 01 Nisan 2014, 00:17:41

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

bilalyuzugullu

ultrasüper megahiper enyeniden dahayeni bu üye :D o kadar yeniki 22k iletisi var en tazesinden :D  olmuş olmuş :D

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: bilalyuzugullu - 01 Nisan 2014, 02:39:58
ultrasüper megahiper enyeniden dahayeni bu üye :D o kadar yeniki 22k iletisi var en tazesinden :D  olmuş olmuş :D

Şartları zorladık :P

hamzakursad

Coulers79

Bu kadar kırmızı çok fazla, forumu bozacanız be ya. Fırsat varken banlayın bu yeni üyeyi.
Bak bak aleni dalga geçiyor, mesajlarda şişirme yapmış, siteyi hacklemiş cirit atıyor.  :))

6il9in

Yav yetkilerimiz nerede onlarida tanimlasaydin  :)) yetkide istiyoz  (d) yeni yoneticilerimiz hayirli olsun abcb modum ani olarak cektiginiz goruntu guzel  :y

hamzakursad

Alıntı yapılan: bilqin - 01 Nisan 2014, 08:50:43
Yav yetkilerimiz nerede onlarida tanimlasaydin  :)) yetkide istiyoz  (d) yeni yoneticilerimiz hayirli olsun abcb modum ani olarak cektiginiz goruntu guzel  :y

dünden beridir yetki diye bağırıyom da kimse oralı olmadı , az destek verin  (d)

6il9in

Alıntı yapılan: HaMZaKuRSaD - 01 Nisan 2014, 08:53:17
dünden beridir yetki diye bağırıyom da kimse oralı olmadı , az destek verin  (d)
Sonra pisman olma zira elisa hocam yoneticilikten cok rahatsiz yakinda formu devralcam gorusmelerimiz suruyor  :)) (gyk)

FilmsizKalma

Hemen coulersi banlamaya çalıştım ama olmadı :))

bekeli

Bu konu birazdan size 1 Nisan şakası yapacağım konusu olmuş.
Şaka haber vermeden yapılır yahu :D