Avast Internet Security tavsite et - kazan

Başlatan hakanatik01, 02 Nisan 2014, 16:46:39

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

hakanatik01

Konu burayamı açılmalıydı bilemedim kampanya aslında ama güzel beğendiğim zaman zaman kulandığım bir program heleki mobil versiyonunda daha iyisini tanımam :P

Avast'ı 7/14/21 arkadaşınıza tavsiye edip kullanmalarını sağladığınızda 1/2/3 yıllık lisans veriyormuş bilginiz olsun;
Benim tıklarımı yaptığım PC de free versiyonu kuruluydu security'e yükselteyim bari :)

ayrıntılar burada
http://www.avast.com/tr-tr/recommend

bilalyuzugullu

Coulers79

Free kullanıcıların tavsiye bağlantısı yok mu?

hakanatik01

Alıntı yapılan: Coulers79 - 09 Nisan 2014, 17:14:30
Free kullanıcıların tavsiye bağlantısı yok mu?
Var zaten onlar için aslında :) Avast hesabın varsa ne olduğun önemli değil :P Ama zaten Avastın Free versiyonun da bile avast hesabının olmasını ister yoksa 30gün kullandırır Avast hesabıda kolay bişi sallamasyon mail adresi yazsan bile kabul oluyor çünkü bir onay kodu göndermiyor :P 

nouma26

Sen yükselttin mi hesabı?Memnunmusun?Aktif olarak kullanıyorsun sanırım hala?

hakanatik01

Hayır ama Avast iyidir ilk 4'e rahat girer bence 1-kaspersky 2-norton 3-Avast 4- Nod32 anaa ilk 3e soktum he :P :D (hiç sevmem ama neden  bilmem nereye baktıysam bitdefender çoğu yerde 1 numara oluyordu paramı veriyor napıyor :P benim sıralamam bu olurdu ama )
Benim sürekli kullandığımda Avast kurulu değil nouma hocam sürekli kullandığımda norton 360 premium var mehdi sağolsun :)

2.Pc de kurulu bu program ve bir özelliği var çok hoşuma giden reklam verenleri kızdırmamak için söyleyemem :P :D o yüzden Avast Free antivirus kurulu yükseltmesemde işimi görüyor.Free antivirüsü + malwarebytes var o Pc'de ona çok bile :P :D

Coulers79

Free iyidir her ne kadar kullanmasamda.  (hp)

hakanatik01

Free olarak kullanılacaksa en iyisi bence zaten ,Ama free olarak kullandırdığı Antivirüs olan sadece Internet security versiyonu zaten free kullanılmıyor 30gün deneme süreli olabiliyor bu kampanya ondan aslında gayet güzel :P ama hani parayla alacaksak 80$ buna vermeden önce ilk 2 alternatifime bakardım.. 

Telefon için kullanacak olsamda Avast'ı 1 numaraya yazarım ki  telefonda avasttan başkasını kullanmadım zaten :P çok güzel özellikleri var 5-6 programın yaptığını tek başına yapıyor android kullananlara öneririm :P

fkork

hakanatik01

Recep ivedik 5 :P (100 çeşit balık var say ulen hepsini gibi olunc aaklıma geliverdi :P )
Benim en sevdiğim özelliği uygulama şifreleme :P diğerlerini aşabiliyorsun ama bunda aştırtırmıyor :P 4 numara yani ,böylece ufaklıklar telefonu ele geçirdimi google play'e giremiyor abuk sabuk oyun indiremiyorlar :P :D
devamını okursun artık buradan...
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.avast.android.mobilesecurity&hl=tr