buxtrio (SCAM)

Başlatan FilmsizKalma, 04 Kasım 2011, 23:38:14

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

merts

Bu Siteye Birşey Olmazsa Ciddi Anlamda Şuanda Standart Üyelerde Bile Ref Gelirlerinden En iyi Kazandıran Avg ler 3-4 Civarı Tıklamayan Ref Yok.  Site Açıldığından Beri Üyeyim Şuan için İyi Gidiyor Site Umarım Uzun Sürer Bol Kazançlar.

FilmsizKalma

valla açıkçası pek gidecek gibi durmuyor ama bakalım gittiği yere kadar.

FilmsizKalma

Batmıyor bu site yaw  :o  yokmu destekçilerden ödeme günü gelen

enderege

Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

FilmsizKalma

nouma26

Alıntı yapılan: FilmsizKalma - 20 Aralık 2011, 21:30:56

Adamlar 2000 refi bir anda almışlar dur bakalım daha o paralar suyunu çekmemiştir  :D .Bazı kullanıcılar(yüksek refli olanlar)sıkıntı  başladı avg ler çok düştü diyor.Benim bakiye daha 1 i geçmedi.Sadece 0.01 likleri tıklıyorum...

FilmsizKalma

Alıntı yapılan: nouma26 - 20 Aralık 2011, 21:51:55
Alıntı yapılan: FilmsizKalma - 20 Aralık 2011, 21:30:56

Adamlar 2000 refi bir anda almışlar dur bakalım daha o paralar suyunu çekmemiştir  :D .Bazı kullanıcılar(yüksek refli olanlar)sıkıntı  başladı avg ler çok düştü diyor.Benim bakiye daha 1 i geçmedi.Sadece 0.01 likleri tıklıyorum...

avg ler düşmese idi o hesapla tozu dumana katacaklardı hocam :):) düştüğü iyi oldu ama hala yatırım alıyor site yoksa mümkünatı yok :)

ElisaMcCline

Ben de başladığımdan beri gün kaçırmadım ama 1$ olmadı... Hem geç girdim,  sana ödeme çabuk gelsin diye başlamıştım,
Hem de sadece sana yarayan 0,01 leri tıklıyorum...

enderege

aşağıda 200 tane 0.000000000 bilmem kaçlık reklamlar var. Onları bile tıklıyorum. :D
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

FilmsizKalma

Alıntı yapılan: enderege - 20 Aralık 2011, 23:03:48
aşağıda 200 tane 0.000000000 bilmem kaçlık reklamlar var. Onları bile tıklıyorum. :D

hocam onlar siteye yatırım yapanlara admin kredi veriyor event yapmıs sanırım onun reklamları ayrıca buda openbux gibi cashout aralarına clik koymuş 2 den 8 e yukseldiği için olsa gerek 1000 tık :D:D koymuş bide alltaki sitelierin bollugu yüzünden sanırım (Bende alttaki leri tıklamıyorum 1 refin yarı kazancı bile etmiyor 100 site tıklasanız :D)