buxtrio (SCAM)

Başlatan FilmsizKalma, 04 Kasım 2011, 23:38:14

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

FilmsizKalma

ElisaMcCline

Yanlız şöyle bir salaklık var sitede.
Reset saati sabah 11 ama gece yarısından sonra tıklarsanız o gün tıklamışsınız gibi algılıyor.
Sabah 11 de açılmıyor reklamlar... ertesi sabahı beklemeniz gereliyor.... ???

enderege

Alıntı yapılan: elisamccline - 16 Kasım 2011, 22:37:57
Reset saati sabah 11 ama gece yarısından sonra tıklarsanız o gün tıklamışsınız gibi algılıyor.
Bu sitede dikkat etmedim ama salaklıkla itham ettiğiniz durum BuxSL de de var. Sanırım saat 23:30 a kadar reklamları tıklamalısınız. Tıklamazsanız ref geliriniz yanıyor. ve yeni reklamda vermiyor. Reklam tıklamanız için Öğlen saatlerini beklemelisiniz.
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

FilmsizKalma

Alıntı yapılan: elisamccline - 16 Kasım 2011, 22:37:57

hocam evet öyle bir durum var.Ben hep gündüz tıklıyorum gece 12 yi hiç geçirmedim.
Bu arada üyemisisiniz sizde :)

ElisaMcCline

Hmmmgggfffppp , ulen, aceleyle çıkacağım diye hızlı hızlı mesajlara cevap verirken, ben buxsl diye yazmışım :D
Bilmiyorum bu siteyi, tanımam :D Buxrtio imiş :D

Yok filmsiz kalma, üye değilim....

FilmsizKalma

Tıklayacak site kalmadığı için ve Site hala Ödemeleri sorunsuz yaptığı için Siteye yeniden devam ediyorum.Destek için tıklayanlar desteklerini esirgemesinler :):)

FilmsizKalma

Alıntı yapılan: elisamccline - 03 Aralık 2011, 17:26:33
ikinci ödeme ne zamandı ? kaç $ da ?

Hocam 8 $ .. 4 tane tıklayan ref var zaten. ben 1 haftadır tıklamıyordum. 5 6 kişi ekstra daha gelirse bence kolay birşeklide elde ederim. Aslında sitenin forumunu gordukce yatırım yapasım geliyor güvenemiyorum perşembe gününe kadar buralarda yokum sonra bi bakacağım

nouma26

Alıntı yapılan: FilmsizKalma - 03 Aralık 2011, 20:16:30
Alıntı yapılan: elisamccline - 03 Aralık 2011, 17:26:33
ikinci ödeme ne zamandı ? kaç $ da ?

Hocam 8 $ .. 4 tane tıklayan ref var zaten. ben 1 haftadır tıklamıyordum. 5 6 kişi ekstra daha gelirse bence kolay birşeklide elde ederim. Aslında sitenin forumunu gordukce yatırım yapasım geliyor güvenemiyorum perşembe gününe kadar buralarda yokum sonra bi bakacağım

Şimdi foruma ben de baktım.Bigtime ın modu ultimate almış.Yatırım kısa sürede çıkar demiş.Bir incelemek lazım...

FilmsizKalma

hocam bir kaçtane ultimate in 3000 refle 1000 refle felan avg leri var açıkcası çok hoşuma gitti ha ulti + 1000 ref felan almam da biraz direk ref bulabilirsem golden + belli bir miktar rr alabilirim site biraz daha giderse bakalım 10000 üyeyi geçmişler hızlı gidiyor payoutta çok fazla açıkcası o çekindiriyor biraz