sabit avg de optimum ref sayısı

Başlatan bilalyuzugullu, 07 Nisan 2014, 18:10:23

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

bilalyuzugullu

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 07 Nisan 2014, 21:17:03
konu kilit refi olmayanları küçümsemenin anlamı yok :P (gyk) 3 ref  2 AVG bende :P :D DRlerim durdu ama
Bol şanslar bilal hocam herşey umduğunuz gibi olsun...

niye o kadar düşük yaaa  :(  benim zapgariban zamanlarımda hep 2 üstüydü oysaki :D

GiX.d3viL

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 07 Nisan 2014, 21:17:03
konu kilit refi olmayanları küçümsemenin anlamı yok :P (gyk) 3 ref  2 AVG bende :P :D DRlerim durdu ama
Bol şanslar bilal hocam herşey umduğunuz gibi olsun...

benimde refim yok yavaş yavaş gidiyorum :D

hakanatik01

En güzeli hesabı kolay O zaman bizler için bende bir konu açayım
ref sayısı /sabit avg / kar zarar / kar yüzdesi / maliyet / net kar
       0             0               0.0              %0                $0        $0

Umarım yardımcı olabilmişimdir (gyk) :D

Bilmem hocam bir ticket atın adıma ,admine 2nin üstüne çıkarın 2.üstü olsa alacam goldenı :P :D

bilalyuzugullu

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 07 Nisan 2014, 21:30:52
En güzeli hesabı kolay O zaman bizler için bende bir konu açayım
ref sayısı /sabit avg / kar zarar / kar yüzdesi / maliyet / net kar
       0             0               0.0              %0                $0        $0

Umarım yardımcı olabilmişimdir (gyk) :D

Bilmem hocam bir ticket atın adıma ,admine 2nin üstüne çıkarın 2.üstü olsa alacam goldenı :P :D

:y  :))

yingyang16

Elinize sağlık Bilal hocam :)

Ahh eski günler ahh az yapmadık bu hesapları :g Artık hiç uğraşmıyorum hesapla   (eht)

bilalyuzugullu

demi hocam yaaa :D zebahlara kadar hesap :D bunuda yapmazdımda aslında, hiç bukadar refe çıkmamıştım daha önce :g

bibakayım dedim, iyimidir diilmidir :D iyikide yapmışım :) yoksa çıkardım 2000 e kadar :)

yingyang16

Alıntı yapılan: bilalyuzugullu - 07 Nisan 2014, 22:02:04
demi hocam yaaa :D zebahlara kadar hesap :D bunuda yapmazdımda aslında, hiç bukadar refe çıkmamıştım daha önce :g

bibakayım dedim, iyimidir diilmidir :D iyikide yapmışım :) yoksa çıkardım 2000 e kadar :)

:D
Ondan öncesi de var Bilal hocam  ;) Onbux da  yatırımı çıkardıktan sonra 2000 refe kadar çıkmıştım 90 gün uzatarak ,sonra güm >:(

bilalyuzugullu

evet bizim ilk zamanlarımızdı :) neodan sonra yatırım yaptığım 2. siteydi ve maalesef ben 500 refe geldiğimde gümlemişti :D
o bakımdan göremedik orda 2000 refleri :D neyseki disputeyle almıştık paramızı geri :y

bilalyuzugullu

Alıntı yapılan: ElisaMcCline - 08 Nisan 2014, 02:27:18
Eline sağlık Bilal :) :y

teşekkür ederim :) aslında daha ayrıntılıydıda kalabalık yapmasın diye biraz kırpıştırdım :D bununla idare ederiz şimdilik :)