sabit avg de optimum ref sayısı

Başlatan bilalyuzugullu, 07 Nisan 2014, 18:10:23

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

hakanatik01

Alla alla bende gayet ayrıntılı paylaştım oysaki.demekki bir faydası daha ortya çıktı, 0 ref olunca hesabı kolay olduğu kadar yazdıkların okunmuyor bile :D

bilalyuzugullu

elisa hocanın hesapta seninkiynen aynı durumda olduundan gerek görmemiş extradan bişiy demeye demekki :D

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: bilalyuzugullu - 08 Nisan 2014, 02:57:51
elisa hocanın hesapta seninkiynen aynı durumda olduundan gerek görmemiş extradan bişiy demeye demekki :D

O sitelere ben bakmıyorum...
Ben bilmem, beyim bilir olayı yani :D Ortakların elleri dert görmesin durumu :)

ref salım ücreti var mı diye katıp karıştırayım istersen konuyu :P

bilalyuzugullu

var hocam var :D alım, salım, bakım, konaklama, besleme,büyütme :D hepsi ücrete taabii :D

hakanatik01

zapgaribanlar'da da sabitmiş yahu :P5gün olmuş içerden 10 ref kiralamıştım   yarında bir 100'lük alıcam bakalım değişecekmi
10 refle gelen tıksayım hep aynıydı 20-20-21-19-20 :D

bilalyuzugullu

e süpermiş :D %50 kâr :g  200 e kadar çıkarsın sen artık :D

tolgacan86

Alıntı yapılan: bilalyuzugullu - 08 Nisan 2014, 03:31:40
var hocam var :D alım, salım, bakım, konaklama, besleme,büyütme :D hepsi ücrete taabii :D

Abi eline sağlıkta sanki hepsi yok gibi hesapta ??? Mesela ben 500 Refteyim onunla ilgili maliyet kısmına $105 yazmışsın;

Ref ücretleri: 20 + 20 + 20 + 21 + 21 = $102 olacak.

Her birinin salınması ücreti: 4 x 5 = $20

Totalde 20 + 102 = $122 olması lazım (golden hariç) :)

FilmsizKalma

Yaşlılıktan unutmuştur o yahu :)

ElisaMcCline

İlk maliyet için Ok da,
RR ler uzatıldığı için bundan sonra 21$ dan hesap göreceğinden dolayı 105$ dır o bilgi ;)

bilalyuzugullu

evet, hocam tespiti yapmış :D uzun vadeli yatırım planına göre yapılmış bir hesap :y salmıyoz bileder, hem niye salalım gül gibi refleri :D