Crowd Flower hakkında haberler

Başlatan ElisaMcCline, 08 Nisan 2014, 01:54:25

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ElisaMcCline

reflink yok mu arkadaşım.... (d)

Tanıtsana forumda ...  (hydr)

hakanatik01

Yok sadece task amaçlı yapılmış herhalde hocam,naparsan kendine der gibi...:)

abcb

İyi olmuş iyi  :) Sağol Hakan Modum, kayıt olalım  :)

hakanatik01

Harun'un bahsettiği yüzdeler devreye girmiş artık;(http://www.gelirkapisi.com/gpt/crowdflower-level-sistemi/)

"New Accuracy Calculation is LIVE!
http://crowdflowercommunity.tumblr.com/post/89812717500/tune-in-tuesday-special#_=_"

Yüzdelerde yeniden hesaplanmış yüzdelerinzide düşmeler olabilir bilginiz olsun o yüzden leveller kapalı olabilir,level yükseltmek için görevleri daha dikkatli yapmanızda fayda var ;

abcb

Teşekkürler Modum
Orda cf yi anlatan bi gözlüklü var, ticket atsam da Türkçe'sini de yapmasını istesem kabul edermi ki  :g

hakanatik01

Dashboardlar yenilendi arkadaşlar girip bakabilrisiniz yüzdeniz nedir hangi görevlerden  "flag" almışsınız gibi pek çok ayrıntı var artık neden level 1 görevleri yok ? sorusunncevabı dashboardlar da var , ona göre itiraz edip level yükseltmeye çalışabilirsiniz...

king1145

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 09 Ağustos 2014, 00:08:21
Dashboardlar yenilendi arkadaşlar girip bakabilrisiniz yüzdeniz nedir hangi görevlerden  "flag" almışsınız gibi pek çok ayrıntı var artık neden level 1 görevleri yok ? sorusunncevabı dashboardlar da var , ona göre itiraz edip level yükseltmeye çalışabilirsiniz...

Neden level 1 görevlerinin yok sorusunun cevabı dashboardlarda var demişsiniz baktım ancak bişey göremedim bu konuyu biraz açarmısınız benim yüzdem  %79 clixsensede level 1 görevleri açık ancak diğer sitelerde açık değil neden level 1 görevlerini açık olmadığı ile ilgili mesaj attım ilgilenicez diye mesaj attılar 2 haftadır değişen bişey yok 

hakanatik01

Açıklayacak birey yok orda yazıyor :) ve yanlarında  (ok)

LEVELING REQUIREMENTS(level şartları nelermiş)

You've worked on at least 5 different jobs. Congratulations! (ok)
You've answered at least 100 test questions. Excellent! (ok)
Your accuracy is above (yüzden kaç ise o yazıcak)  (ok)

bunlar  (ok) ise flglarına bakacaksın hemen altta yazan kısımda ;

"You have too many total flags (both major and minor) on work you've done. Click here to see your job history and to dispute any flags you have."  gibi flagların varsa hangi görevler "Click here to see your job history and to dispute any flags you have." kısmına tıklayıp göreceksin flag aldığın görevlerin IDleriyle birlikte haklıysan ona göre başvurup neden flag aldığını hata yapmadığını söyleyip düzeltilmesini isteyeceksin , haklı/haksız olduğuna dair bize haber vereceklerdir ;

yani kısaca neden levellerin  cevabı var  3  (ok) (ok) (ok)k aldıysan flaglara bak diyor dashboard ondan dolayı belkide levellerin kapalıdır anlamın da ...

Yani meşhur bir reklamın dediği gibi "yüzde(%) hiçbirşeydir flag herşey :PP "yüzdeniz %100 bile olsa flaglardan dolayı leveller kapalı olabilir...

king1145

anladım hocam şimdi baktım 7-8 tane  flag ım varmış bu yüzden açık olmayabilir level 1 görevleri hepsi için dispute açtım bakalım ne olacak

hakanatik01

haber clixsenseden gelmiş ama CFyi ilgilendiriyor bilginiz olsun;
[spoiler]Members, for those of you who do our Crowdflower tasks there has been a big change to their platform. They now require that you login to your Crowdflower account through your Facebook account. If you do not have a Facebook account then you will be unable to complete tasks at this time.
I understand this is frustrating but it's totally out of our control. We've been in contact with Crowdflower to see if there is anything that can be done and at this time they require Facebook.
Please be sure that your Crowdflower email matches your Facebook email. This will make the transition much smoother.
We will keep you updated if this changes.
Thank you[/spoiler]

Özet geçersek CF görevi yapmak için login olunmalı ve Fb adresinizdeki mailler ile CFye girişteki mailleriniz örtüşmeli diyor.Bizim yapacağımız birşey yok v.s. diyede uzatıyor :) Fblamı giriş eklendi Cf'ye bilimiyoruım uzun zamandır ilgilenmiyorum.