BuxSL ödemeleri (SCAM)

Başlatan nouma26, 06 Kasım 2011, 19:46:30

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

yingyang16

Tebrikler Nouma :) Güle güle harca ;D

universitely76

Hayırlı olsun nouma, güle güle harca :)
Şu sıra imzasız'ım...

enderege

Hayırlı olsun Nouma. İyi birikmiş. Gülegüle harca. ;D

Alıntı yapılan: elisamccline - 11 Aralık 2011, 01:18:43

yahu yazsanıza ne kaldı ne bitti.. Sordurmayın her cashoutta :)
Biz de merak ediyoruz yatırım ve geri dönüşü, bitirin de biz de bir oh diyelim :)

Daha oh un o sunu diyemedik hocam. İçerdeyiz. 100$ civarı benimki.
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

nouma26

Alıntı yapılan: elisamccline - 11 Aralık 2011, 01:18:43
Hayırlı olsun nouma. :)
yahu yazsanıza ne kaldı ne bitti.. Sordurmayın her cashoutta :)
Biz de merak ediyoruz yatırım ve geri dönüşü, bitirin de biz de bir oh diyelim :)

Tüm arkadaşlara çok teşekkürler.Bu son cashoutttan sonra 85 $ içerideyim.

ElisaMcCline

Ehehe, nouma daha geç aldı premiumu ama enderege'den daha mı iyi durumda, bu nasıl iş :D

Yanlız bu hesaplara göre 3 haftaya yakın bir zaman var galiba yatırımınızı çıkarmanıza.. çok geliyor bana..
AVG ler de fena değil... Benim hesap mı yanlış, başka bir terslik mi var  ???

enderege

Alıntı yapılan: elisamccline - 11 Aralık 2011, 13:59:29
Ehehe, nouma daha geç aldı premiumu ama enderege'den daha mı iyi durumda, bu nasıl iş :D

Yanlız bu hesaplara göre 3 haftaya yakın bir zaman var galiba yatırımınızı çıkarmanıza.. çok geliyor bana..

Ben standart 50 ref ile premium aldım. Nouma sanırım 250 standart ref ile premium aldı. Nouma benden daha çok içeriye para aktardı. Ben daha az para aktardım. Ben azar azar çektim, Nouma dah yüksek meblağlar çekti. Ben 103$ içerdeyim Nouma 85$. Birazdan bende 17$ isteyeceğim. Riskim 86$ a inecek. Aynı duruma döneceğiz yani.

İkimizde 450 refdeyiz. Yatırımı çıkarana kadar daha fazla çıkmamayı düşünüyorum(ruz). Dediğiniz gibi 3-4 hafta sonra yatırım çıkar. AVG lerde düşme gözleniyor ama hala iyi kar bırakıyor. Şuan şikayetimiz yok.

Nouma adınada  yazdım ama aynı fikirdeyiz değil mi Nouma?

nouma26

Ben refleri daha önceden aldım ve daha önce arttırdım.Evet hesaplarınız aşağı yukarı doğru .Premium üyelik ücretini çıkarmaya çalışıyoruz artık.Yıllık 90 dolar ;)

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: enderege - 11 Aralık 2011, 14:18:33
Ben standart 50 ref ile premium aldım. Nouma sanırım 250 standart ref ile premium aldı. Nouma benden daha çok içeriye para aktardı. Ben daha az para aktardım. Ben azar azar çektim, Nouma dah yüksek meblağlar çekti. Ben 103$ içerdeyim Nouma 85$. Birazdan bende 17$ isteyeceğim. Riskim 86$ a inecek. Aynı duruma döneceğiz yani.

İkimizde 450 refdeyiz. Yatırımı çıkarana kadar daha fazla çıkmamayı düşünüyorum(ruz). Dediğiniz gibi 3-4 hafta sonra yatırım çıkar. AVG lerde düşme gözleniyor ama hala iyi kar bırakıyor. Şuan şikayetimiz yok.

He ok, sen de cashout yapınca benzer yere geliyorsunuz yani, Tamamdır... :) Cashout zaman/adet farkı yüzünden yani o fark...
Ama şu 3-4 hafta konusu hala keyif kaçırır durumda....
Site iyi görünüyor, bayağı reklam da görüyorum, demek ilgilenen ve yatırımcı da çok.. Ama 3-4 hafta da uzun bir süre
Sanırım bu yavaşlık da sağda solda dönen reklamlar yüzünden... ;)

Oh bee, 4.üncü reklamım şimdi onaylandı :D
13:43 - 14:25 :D 4 reklam tıklamak için 42 dakika :D

nouma26

Alıntı yapılan: enderege - 11 Aralık 2011, 14:18:33

Evet hocam yazdıklarınız hemen hemen uyuyor.Ufak bir değişiklik oldu bugün yalnız.Ben 50 ref daha alarak 0.21 lik 500 ref sınırına kadar geldim.Yatırım çıkınca(çıkarsa)artırmayı düşünürüm artık...

enderege

Alıntı yapılan: elisamccline - 11 Aralık 2011, 14:26:13

Oh bee, 4.üncü reklamım şimdi onaylandı :D
13:43 - 14:25 :D 4 reklam tıklamak için 42 dakika :D

Abarttın haaaa!... Bende de yavaş şuan ama o kadarda değil. Birde gerçekten çok üyeye ulaştı ve upgrade yapanda çok var. ve milletin reklam tıklamak için 12 saati var. O nedenle yoğunluk oluyor.  Bence bu site için 3-4 hafta için uzun bi zaman değil. Adminin kötü niyetli olduğunu düşünelim. Neden şimdi kaçsın ki? Yatırım alıyor daha çok çarpmak için daha bekler. Neden şimdi kaçsın?