Gelir kapısı yatırım grubu-3*** Fusebux yatırım grubu

Başlatan nouma26, 18 Nisan 2014, 01:21:04

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

abcb

Gönderin gönderin  :g
Ver Allahım ver  :g

fkork

ver Allahım ver, abcb yer.....

ptconur

Alıntı yapılan: fkork - 26 Nisan 2014, 23:52:00
dr için reklam harcaması vs olmayacak mı?

bence bu site için dr çalışması yapmak için geç kaldık yada çok fazla reklam döndüğü için boşa harcanır para.

cihan77

Parayi kullanma konusunda Onura katiliyorum. Ancak bu sefer baska bir site olsun. Katilmak isteyen arkadaslara hosgeldiniz deyip sermayeyi buyutebilir ve yeni yatirimlara basvurulur.

ptconur

Alıntı yapılan: cihan77 - 27 Nisan 2014, 00:00:01
Parayi kullanma konusunda Onura katiliyorum. Ancak bu sefer baska bir site olsun. Katilmak isteyen arkadaslara hosgeldiniz deyip sermayeyi buyutebilir ve yeni yatirimlara basvurulur.

başka bir site için şöyle bir sıkıntı oluşabilir. bu gruptan (siteden) vazgeçecek kişi bulmak zor olabilir. Şahsen şu an ben bu gruptan çıkmak istemem.

fkork

Alıntı yapılan: ptconur - 27 Nisan 2014, 00:02:41
başka bir site için şöyle bir sıkıntı oluşabilir. bu gruptan (siteden) vazgeçecek kişi bulmak zor olabilir. Şahsen şu an ben bu gruptan çıkmak istemem.

yapılan yatırım için birilerinin vazgeçmesine gerek var mı? ortak iki yatırım olur....

ptconur

Alıntı yapılan: fkork - 27 Nisan 2014, 00:04:49
yapılan yatırım için birilerinin vazgeçmesine gerek var mı? ortak iki yatırım olur....

haklısınız fuat hocam o şekilde düşünemedim :)

cihan77

Alıntı yapılan: ptconur - 27 Nisan 2014, 00:02:41

Hayir ben boyle anlatmak istememistim.

Demek istedigim bu ve diger sitelere herkes yatirim yapmis sayilir. Iki siteyede katilmis oluruz.  Toplam para 200-250 dolar civari ve yeni katilimlarla artar ucu acik. Iki siteye yatirim yapilmis olunur. Bunun icin bir siteden vazgecmek anlami cikmaz zaten yukarida kalan parayida yeni bir site (fusebux) icin kullanalim diye oneri yapmissin. Yani tek grup ama 2 yada artacak sayi kadar site olacak.

fkork

hatta her yatırım sonrası elde edilen parayla yeni bir yatırım yapalım, holding gibi bişi çıksın meydana..  :P

cihan77

Alıntı yapılan: fkork - 27 Nisan 2014, 00:12:14
hatta her yatırım sonrası elde edilen parayla yeni bir yatırım yapalım, holding gibi bişi çıksın meydana..  :P

Cok yasa.