Gelir kapısı yatırım grubu-3*** Fusebux yatırım grubu

Başlatan nouma26, 18 Nisan 2014, 01:21:04

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

nouma26

Tesekkurler Hakan.Hatirlatmamizi da yapalim,arkadaslar bugun gruba  katilim icin son gun.

TwofuN

Yatırım grubunuzda yokum ama destek için ref linkten kayıt oldum  (hp)

sicher

Hocalarım koyde oldugum için kaçırdım alıma eklenti yaparsanız bende katılmak isterim bu arada DR oldukya şimdi üyelik yükseltiğimizde bonus veriyorlar mı size siteyi hep gordum ama bakmadım yani...

nouma26

Üyelik yükseltilince gelen herhangi bir bonus yok.Gruba alım için diğer üyelerin onayı gerekir .

sicher

tamam hocam diğer arkadaşlarda onay versin katılabilirim onuda su sekilde yapabiliriz + respect veriyoruz ya suan grupta 21 kişi var onlar  + lasın +21 olunca girerim mesela veya sizin farklı bir seyiniz varsa oda olabilir yada anket de yapabilir siniz.....

Coulers79

Köyüne kurban Sicher O:-) her ne kadar bilmesemde farketmez. Bir günden bir şey olmaz umarım.  (spk)

nouma26

Bilgi olması açısından yazıyorum.

100 dolar yatırım yaptım.80 upgrade+20 $ ref alımı.

Biriken paralarla ref almaya çalışacağım.Olmazsa ana hesabımızdan takviye yapıp 400 refe kadar çıkacağım.400 refden sonra yatırdığımız parayı kurtarıp kar etmek hedefindeyiz.Avgler forumda  paylaşılanlarla aynı seviyede.Onun için   ayrıca paylaşmaya gerek görmedim.

ptconur

Alıntı yapılan: nouma26 - 26 Nisan 2014, 21:44:03
Bilgi olması açısından yazıyorum.

100 dolar yatırım yaptım.80 upgrade+20 $ ref alımı.

Biriken paralarla ref almaya çalışacağım.Olmazsa ana hesabımızdan takviye yapıp 400 refe kadar çıkacağım.400 refden sonra yatırdığımız parayı kurtarıp kar etmek hedefindeyiz.Avgler forumda  paylaşılanlarla aynı seviyede.Onun için   ayrıca paylaşmaya gerek görmedim.

hocam şu an anladığım kadarıyla 210 dolar para toplandı ve 100 dolar harcandı. bundan sonra da belki 10 dolar daha harcama yapılır. ilk hafta ref alımında site ana hesabına takviye için. daha sonra dışardan herhangi bir para yatırımı yapmadan avgler bu şekilde devam ederse 400-500 refe ulaşılabilir. dolayısıyla toplanan 210 doların 110 doları harcanacak ve kalan para boşa bekliyecek. bununla ilgili bence ya başka bir sitede yatırım düşünülebilir ya da yine fusebux ta grup ikiye bölünerek ikinci bir üyelik yükseltme yapılabilir (başkanı da abcb modumu yaparız :) ) sicher in gruba dahil olmasında bence de bi sakınca yok ama dediğim gibi fazla parayı kullanmamız gerekir diye düşünüyorum

fkork

dr için reklam harcaması vs olmayacak mı?

ikose

Çok mantıklı Onur , +1 derim, abcb de yeniden para yollayın bana deyip duruyordu :g