Gelir kapısı yatırım grubu-3*** Fusebux yatırım grubu

Başlatan nouma26, 18 Nisan 2014, 01:21:04

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

nouma26

Selamlar arkadaşlar.

Fusebux da ortak yatırım kararı aldık.

Katılım miktarı 10 dolarlık hisseler şeklinde olacaktır.Katılmak isteyen arkadaşlar paypal,payza,egopay,perfectmoney ve okpay bakiyeleriyle katılabilir...

Ödeme yapabileceğiniz adresler

[spoiler]Payza:[email protected]
paypal:[email protected]

Ödeme yollarken payzada donation,paypalda ise arkadaşlarıma gönderiyorum seçenekleri seçerek yollarsanız sevinirim...Aksi halde gelen para kesintili olacaktır....[/spoiler]

Destek olmak isteyenler için ref linkimiz:

http://www.fusebux.com/index.php?r=nouma26

Katılımcılar

1-abcb
2-aydyar13
3-Bilalyüzügüllü
4-Bilqin
5-Calyente
6-Cihan77
7-Elisamccline
8-Headshot
9-İkose
10-Nouma26
11-Paragelsinde
12-Ptconur
13-Volkanaydinli
14-universitely76
15-fkork
16-strenergy
17-ırmakk
18-Tolga Can
19-Hakanatik
20-obiah
21-Uniquehero
22-sumercan
23-sicher
24-HaMZaKuRSaD
25-sakoya1992

Katılmak isteyen arkadaşlar spoiler içindeki ödeme adreslerine ya da ellerinde varsa pm-okpay-egopay bakiyeleriyle 10  ($) yatırarak aramıza gelebilir.Kişi sınırı yoktur.

ElisaMcCline

Hadi hayırlı olsun :) :y

Tek bir sorum var;
Oldu da toplam 25-30 kişi oldu, gereksiz ve kullanmayacağımız bir para toplanacak, herkes yeni bulunacak bir siteye de girmek ister mi ?
Daha doğrusu bunun sorgusunu da yapmak gerekir mi ? ya da şu anda onun için çok mu erken, o kadar kişi ve para birikirse mi düşünürüz ?

Sadece bilgi olsun diye bir ön hatırlatma diye değerlendirin ;)

6il9in

Yeni Grubumuz Hayırlı olsun   :)

strenergy

Bende katılabilir miyim acaba kontenjan sınırı yok denmiş ama  ???
Anket + Offerwall - 0.10$ min ödeme - Bitcoin, Payeer ...

[img]https://www.gelirkapisi.com/i/str4.jpg[/img]

nouma26

Alıntı yapılan: ElisaMcCline - 18 Nisan 2014, 01:30:33
Hadi hayırlı olsun :) :y

Tek bir sorum var;
Oldu da toplam 25-30 kişi oldu, gereksiz ve kullanmayacağımız bir para toplanacak, herkes yeni bulunacak bir siteye de girmek ister mi ?
Daha doğrusu bunun sorgusunu da yapmak gerekir mi ? ya da şu anda onun için çok mu erken, o kadar kişi ve para birikirse mi düşünürüz ?

Sadece bilgi olsun diye bir ön hatırlatma diye değerlendirin ;)

Bence yapmak gerekmez.Yeni site bulunursa elimizdeki paraları hesaplar ona göre tekrar yeni yere bakabiliriz derim.

Görüşü olan arkadaşlar varsa eğer kişi sınırlaması da koyabiliriz benim için farketmez tabii ki...

@Strenergy evet katılabilirsin ilk mesajda yazdığım ödeme işlemcilere katılım payını  yollayarak bana pm atarsın ve listeye adını ekleriz ;)

bilalyuzugullu

ben sınırlama olmasına karşıyım. en azından başlayana kadar isteyen herkese açık olmalı :y
yatırım yapıldıktan ve iş başladıktan sonra zaten kasaya kildi vuruyoz neticede :g

6il9in

Alıntı yapılan: bilalyuzugullu - 18 Nisan 2014, 01:50:31
yatırım yapıldıktan ve iş başladıktan sonra zaten kasaya kildi vuruyoz neticede :g

Kilitte meşhur oldu hee..

Elisa hocam Asma Kilit smiley pls..  :D

Yav geyik yapmıcam diyorum duramıyorum..  :D

nouma26

Bu arada belirteyim üyeliği de sabah almayı düşünüyorum ama kilit bir hafta sonra  :D

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: bilqin - 18 Nisan 2014, 01:52:13
Elisa hocam Asma Kilit smiley pls..  :D

Al sana asma kilit smiley... Görünce herkes kilit ten bahsettiğmizi anlar zaten ...

[spoiler]
Günün kilit adamı sensin nasıl olsa :)) :)) :))

[/spoiler]

6il9in

Alıntı yapılan: ElisaMcCline - 18 Nisan 2014, 01:59:11
Al sana asma kilit smiley... Görünce herkes kilit ten bahsettiğmizi anlar zaten ...

[spoiler]
Günün kilit adamı sensin nasıl olsa :)) :)) :))

[/spoiler]

Yav valla abcb modum gelince fena şeyler kilitleyecek gibi. Neyse bir kaç gün uğramam forma  :P