Gelir kapısı yatırım grubu-3*** Fusebux yatırım grubu

Başlatan nouma26, 18 Nisan 2014, 01:21:04

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

paragelsinde

Alıntı yapılan: boradj6 - 27 Nisan 2014, 19:10:39
merhaba arkadaşlar belki yersiz olacak ama yardımcı olabilirseniz sevinirim  fusebuxtan ödeme alacam paypala kesinti yapıyor 10 dolara 0.4 kesecek payza neteller  egopay dan yine kesinti yapıyormu acaba  bilginiz varmıdır ?

üyelik durumu orantına göre kesinti var tüm şirketlerde sanırım payzada olmaz..

nouma26

Selamlar saygıdeğer Grup üyeleri   (spk)

Probuxda 100 ref aldık. Avglerini deneyeceğiz.Eğer düzenli ve kar getirebilecek bir avg geldiğine kanaat getirirsek upgrade almayı da planlıyoruz.

Fusebux için 100 $ harcamıştık.Probux için de 20 $ harcadık.Hesapta kalan 100 $

nouma26

Fusebux için 2. bir kişide hesap açma seçeneğini de düşündük.Ama tüm parayı tek bir site için risk etmenin doğru olmayacağına kanaat getirerek probux a yöneldik....

abcb

Teşekkürler Nouma, rr lerimiz hayırlı olsun  :)

6il9in

Hayırlı olsun nouma  :)

Aslında abcb modumun kontrolünde zapgrup varken birde 2.FuseGrubu kilitlemek vardıya ..  :PP  :D

Neyse  :X ben yoksa bana başka şeyler kilitleyecekler..  -:))

abcb

Kilitler başım üstüne  :g
Yeni bir site bulup hemen ulti almak için baskı yapmalıyız Bilgin, yok zapbux, yok fuse, yok pro derken forumdaki arkadaşların parasını bitirecek bunlar, bizim siteye sıra gelmeyecek  (d)

aydyar13

Alıntı yapılan: nouma26 - 27 Nisan 2014, 22:27:53
Fusebux için 2. bir kişide hesap açma seçeneğini de düşündük.Ama tüm parayı tek bir site için risk etmenin doğru olmayacağına kanaat getirerek probux a yöneldik....

Grubumuza hayırlı olur umarım. Eğer AVG ler güzel giderde upgrade yapılırsa grup adı değişir sanırım  :D

Kompleks Yatırım Grubu  :PP

nouma26

Zaten yeni  bir isim verilecek ama henüz karar vermedik.Varsa düşünceleriniz bekleriz  ;)

6il9in

Alıntı yapılan: abcb - 27 Nisan 2014, 22:46:21
Kilitler başım üstüne  :g
Yeni bir site bulup hemen ulti almak için baskı yapmalıyız Bilgin, yok zapbux, yok fuse, yok pro derken forumdaki arkadaşların parasını bitirecek bunlar, bizim siteye sıra gelmeyecek  (d)

Modum boş kutu ayarladın galiba. Doldurmak lazım diyorsun.

Hemen bir grupe daha kuralım senin önderliğinde..  :D

TwofuN

Alıntı yapılan: sakoya1992 - 27 Nisan 2014, 18:23:04
eczaneye gerek yok  Nihat nerdesin  :PP
Özür dilerim görmemişim mesajı. Şimdi kimin tansiyonu düştü şöyle paracıklarıyla kenarı gelsin ben onun tansiyon problemini hallederim :))