Gelir kapısı yatırım grubu-3*** Fusebux yatırım grubu

Başlatan nouma26, 18 Nisan 2014, 01:21:04

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Coulers79

ýrmakk

hayırlı olsun cümleten. Teşekkürler Nouma hocam.

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: nouma26 - 05 Mayıs 2014, 09:02:21
Main balance dan 20  ($) aktarılarak 100 ref daha alındı.300 refimiz oldu....

:y

Alıntı yapılan: Coulers79 - 05 Mayıs 2014, 09:16:55
Ben bunu anlamadım? ??? Yalan mı söyleyeyim? :-[

Forumda sadece yetkililerin görebildiği bir yönetim alanı olduğunu tahmin edersin sanırım :)

hamzakursad

Alıntı yapılan: ElisaMcCline - 05 Mayıs 2014, 13:40:54
:y

Forumda sadece yetkililerin görebildiği bir yönetim alanı olduğunu tahmin edersin sanırım :)

Kendinize köşk mü yaptınız? :D Bize de şöyle gölgeliği olan küçük biyer yapaydınız  :PP

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: HaMZaKuRSaD - 05 Mayıs 2014, 20:42:38
Kendinize köşk mü yaptınız? :D Bize de şöyle gölgeliği olan küçük biyer yapaydınız  :PP

Açarız yahu, dert mi :D
Neo forumda, Cennet bahçesi diye bir konum vardı (taaa ne zaman :P ), onu hatırladım şimdi :D

Coulers79

Bir yandan kınarken bir yandanda orada çay ocağı, geyik veya şark köşesi falan var mı diyesim geldi.
Kendime yer mi yapmaya çalışıyorum mu ki ne?  :D  Yedirebildim mi, gol olmadı mı?   :))

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: Coulers79 - 05 Mayıs 2014, 23:47:25
Bir yandan kınarken bir yandanda orada çay ocağı, geyik veya şark köşesi falan var mı diyesim geldi.
Kendime yer mi yapmaya çalışıyorum mu ki ne?  :D  Yedirebildim mi, gol olmadı mı?   :))

Yaa o konu biraz farklıydı :) Tabii ki ilgisi yok :)

Millet habire kötü bilgiler paylaşmak için "Neobux cehennemi", işte yok "Cehenneme düşenler buraya" falan gibi konular açıyordu :)
Ben de, hiç mi iyi birşey olmuyor burada, bir de böyle bir konu açalım diye başlatmıştım :)
İlgilendiğim sürece gitti, ödeme kanıtları adprizelar,
ve hatta; son ödememi aldım, neodan kurtuldum diyen bile gelip yazdı yeri geldi mutluluktan :P ( o kadar çekmiş yani adam neodan :P )

Güldük eğlendik, düşman çatlattık falan işte bir ara :)
geçti gitti :)

nouma26

bilalyuzugullu

ElisaMcCline

Hayırlı olsun herkese :)

Cidden heryere koymak lazım gibi :D
Ödeme kanıtı sonuçta, sitenin ödeme kanıtı konusuna koymak lazım :)
Burada arada kaynar diye ilk mesajda da olsa iyi olur hani :D