Gelir kapısı yatırım grubu-3*** Fusebux yatırım grubu

Başlatan nouma26, 18 Nisan 2014, 01:21:04

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

nouma26

Avgler bir türlü düzelmedi.Reflerin hepsini salmayı düşünüyorum.Düzelecek gibi durmuyor maalesef ....

6il9in

Nouma ayni taktigi ben zapbux da uyguluyacagim.. Muhtemelen fusebux da da uygulamayi dusunuyorum. Tum RR leri saldiktan sonra cekim yapip ertesi gun veya birkac gun sonra tekrar para atarak yeniden RR almayi dusunuyorum. RR sayisi ile ilgili olarak bu surek 1ayi gececek. Yeni alinan RR lerde avg yi istenilen seviyeye cekmedigi icin suandan itibaren yeni paket alimi yapmiyacagim.. Kardan zarar ederim en fazla  :D

bilalyuzugullu

siz onu deneyin, bende hepsini salarken 100 lük alarak devam etmeyi deneyim o zaman :D hangisi tutarsa bakarız artık :P

6il9in

Gulum ben onuda denedim. İlk gun avg 1.12 gordu o kadar. Sonrasi nanay. Hele zapi hic sorma o tam nanay..  (d)

hakanatik01

3.ayı sebebiyle Ayın 29una kadar indiirim gelmiş; Çeviriye gertek duymadım gayet net herşey :)

#1 - Referral Renewal Discount
30 days: 8%
60 days: 13%
90 days: 22%
150 days: 27%
240 days: 32%

#2 - Upgrade / Membership Extension Discount
We are offering a 10% discount on all membership renewals and upgrade purchases.
This promotion will last until May 29th at 23:59 Server Time.

Diğer yandan PTC-inv. bir görüş yayınlamış bu görüşe göre onbux ve upbux adminleri bu siteninde adminleri demiş ne derece doğru bilemem yorumda yapmam geçerim :) (Gustavo Gil Peron)

bilalyuzugullu

aklıma gelmedi desem yalan olur :D en azından gidişatlarına bakınca umarım sonları onbux gibi olmaz diye düşünmeden edemedim :D

onbux 9 ayda yanlış hatırlamıyorsam 2 milyon dolar dağıtıp sonra addaaa demişti :D ama son saniyeye kadar avg lerde oynama olmamıştı :D

6il9in

6il9in

Alıntı yapılan: ElisaMcCline - 27 Mayıs 2014, 01:20:08
Yine vakti geldi diyosun yani :D

scam olsunlarda ara veririm.  :P

Telefonda konuştuğumuz 2. Golden de senin  -:))

:D

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: bilqin - 27 Mayıs 2014, 01:21:31
scam olsunlarda ara veririm.  :P

Telefonda konuştuğumuz 2. Golden de senin  -:))

:D

Çok şaibeli o golden, sen al :))