Gelir kapısı yatırım grubu-3*** Fusebux yatırım grubu

Başlatan nouma26, 18 Nisan 2014, 01:21:04

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

hakanatik01

Haziran indirimi varmış arkadaşlar ilgilenen varsa bilgisi olsun ,Bitmeyen sezon sonu indirimi gibi oldu ama her ay var sanki :PP
15 Haziran 23:59'da sona erecekmiş;
This promotion will last until June 15th at 23:59 Server Time.

http://www.fusebux.com/forum/topic.php?cat=1&tid=7824

#1 - Referral Renewal Discount
For all those members who wish to earn a greater profit from their referrals, we are now offering renewal discounts to help you achieve even higher goals and earnings.
30 days: 8%
60 days: 13%
90 days: 22%
150 days: 27%
240 days: 32%

#2 - Upgrade / Membership Extension Discount
We are offering a 10% discount on all membership renewals and upgrade purchases.
If you want to take advantage of this promotion, simply go to the Upgrade page.

bilalyuzugullu

paylaşım sahibiynen görüş ayrılıklarım olduundan ben hiç aramadım bile :PP  :))

hakanatik01

Turuncularlada anlaşamıyom onlarla daha ne renk oldukları konsunda bile anlaşamdım gerçi :D o yüzden  yazdıkalrını kaale almıyorum bilem :PP

paragelsinde

hocam grup ne alemde yaşıyor değil mi ... yoksa yaz havasına mı girdik..  ;)

nouma26

Alıntı yapılan: paragelsinde - 20 Haziran 2014, 14:44:40
hocam grup ne alemde yaşıyor değil mi ... yoksa yaz havasına mı girdik..  ;)
Yasatmaya calisiyorum.ref sayisi az avg ler biraz duzeldi ama surekli recyle istediginden gelir cok fazla degil...

hakanatik01

paragelsinde

recyle yapmak yerine hocam istersen gridlerin tamamı ve forumlara yazmayı ayrıca bütün reklamlara tıklamayı dene . ben en son o şekilde düzelttim. kendimi recycle yapmadan ....

nouma26

O kadar çok vaktim olmuyor ne yazık ki.Ama ilgilenmek isteyen olursa  ve onay alınırsa hesap bilgilerini verebilirim  :y

ikose

Alıntı yapılan: paragelsinde - 20 Temmuz 2014, 11:41:34
recyle yapmak yerine hocam istersen gridlerin tamamı ve forumlara yazmayı ayrıca bütün reklamlara tıklamayı dene . ben en son o şekilde düzelttim. kendimi recycle yapmadan ....
her gün hemde hiç kaçırmadan 40 grid tıklıyorum günde en az 10 kere uzun süreli login olup tüm reklamlara tıklıyorum
foruma en az 2-3 mesaj yazıyorum buna rağmen  recycle yapmazsam 0,90 a kadar iniyor Avg ler
10-12 recycle ile 1,20 avg de tutunmaya çalıyorum