Gelir kapısı yatırım grubu-3*** Fusebux yatırım grubu

Başlatan nouma26, 18 Nisan 2014, 01:21:04

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

hakanatik01

Ağustos haberleride gelmiş;
Daha iyi güvenlik sözü verilmiş ve ref yenileme ,upgrade ücretlerinde indirime gidilmişmiş;August 2nd at 23:59 Server Time. süresine kadar;

http://www.fusebux.com/forum/topic.php?cat=1&tid=15084

#1 - Referral Renewal Discount
For all those members who wish to earn a greater profit from their referrals, we are now offering renewal discounts to help you achieve even higher goals and earnings.
30 days: 8%
60 days: 13%
90 days: 22%
150 days: 27%
240 days: 32%
#2 - Upgrade / Membership Extension Discount
We are offering a 10% discount on all membership renewals and upgrade purchases.

nouma26

Selamlar arkadaşlar....

Bir süredir recylcle ve yeni ref alma politikasıyla hesabı yürütebilirmiyim diye deniyordum.Yatırımı ucu ucuna zor kurtarıyordu.Ama adminin refler üzerinde son yaptığı değişikliklerle artık uğraşmamın tamamen gereksiz olduğuna karar verdim.Refler 19-22 arası tıklayıp bırakmaya başladı.Recycle yapılanlar da 8 civarı tıklayıp bırakıyor...

Bu nedenle içerdeki reflerin tıklamaları bittiği an paramızı çekip siteyi bırakma kararı verdim.

universitely76

Şu sıra imzasız'ım...

hakanatik01

+1 en güzeli geç bile kaldık :P :) teşekkürler nouma hocam emeğinize sağlık ;

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: nouma26 - 08 Ağustos 2014, 10:23:40
Selamlar arkadaşlar....

Bir süredir recylcle ve yeni ref alma politikasıyla hesabı yürütebilirmiyim diye deniyordum.Yatırımı ucu ucuna zor kurtarıyordu.Ama adminin refler üzerinde son yaptığı değişikliklerle artık uğraşmamın tamamen gereksiz olduğuna karar verdim.Refler 19-22 arası tıklayıp bırakmaya başladı.Recycle yapılanlar da 8 civarı tıklayıp bırakıyor...

Bu nedenle içerdeki reflerin tıklamaları bittiği an paramızı çekip siteyi bırakma kararı verdim.

:) :y

Zap grubu da biran önce sana devredelim  (eht)

ikose

En güzeli Nouma Teşekkürler her şey için..  (a)  :y
Bende bu haftadan sonra salmaya başlıyıp sadece kendi tıklarımla devam edicem..  :P

HeadSh0t

Calyente

6il9in

Alıntı yapılan: ElisaMcCline - 08 Ağustos 2014, 14:04:55
:) :y

Zap grubu da biran önce sana devredelim  (eht)

+1  :D

Nouma Sabrın için teşekkürler. Ultimate alacaktık neredeyse  :P  :D

paragelsinde

emeğine sağlık nouma hocam...

karar senin...

kurtarmıyorsa çıkar...

ben ultimate olcam

laf geldi ama acıtmadı....... bilgin hocam