Buxstore (SCAM)

Başlatan enderege, 12 Kasım 2011, 00:58:31

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

enderege

Alıntı yapılan: elisamccline - 29 Kasım 2011, 21:57:07
Bir ayağı çukurda nazo gelin :D
Yatırımcılar disputelere başlamıştır enderege,, bana sonu fena geldi :)

Zannetmiyorum abi, yatırım falan almamıştı o kadar. Aylarca tanıtım yaptılar. İki günde kapamazlar.
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: enderege - 29 Kasım 2011, 22:06:27
Zannetmiyorum abi, yatırım falan almamıştı o kadar. Aylarca tanıtım yaptılar. İki günde kapamazlar.

Yatırım almadan para nasıl ödeyecek o zaman... Alması dert değil tabii ki ama, almamışsa, alamayacağını düşünüp tükkanı kapatma eğilimi de başlar :)
NEyse yaw, acele etmeyelim, sen gelince haber eyle, tıklamaya devam ederiz ;)

ElisaMcCline

Yahu, 3-5 kuruş atın arkadaşlara, başlarına gelmeyen kalmamış, Kızılay' a mı haber versek :D
Siteyi bir yoklayayım dedim, ama foruma yönlendiriyor, ağlama duvarı inşaa etmişler :D

Merak eden baksın, var ya tam senaryo, başlarına gelmeyen kalmamış, yazııııık :D

Sitenin hala çalışmadığını da söylememe gerek yok sanırım :D

sumercan

Uzun uğraşlarıma rağmen giremedim bu gece.

enderege

Sitede reklamlar dönmeye başladı problem çözülmüş gibi duruyor ama ödeme almadanda kesin bi kanıya varamayız. İsteyen devam eder. İstemeyenin canı sağolsun. Teşekkürler.

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: enderege - 01 Aralık 2011, 17:28:54
Sitede reklamlar dönmeye başladı problem çözülmüş gibi duruyor ama ödeme almadanda kesin bi kanıya varamayız. İsteyen devam eder. İstemeyenin canı sağolsun. Teşekkürler.
Ohooo, sabah tıkladım bile :)

enderege

Alıntı yapılan: elisamccline - 01 Aralık 2011, 17:42:54

Ohooo, sabah tıkladım bile :)

Evet gözüküyor, Birde yingyang tıklamış.

FilmsizKalma

hocam ya göz yanılgısımı oldu bilmiyorum ama ben bugun 0.2 $ fazladan kazandım yeni yol geliyor diye bonus mu var ? bilginiz varmı forumuna göz attım da gözüme çarpmadı acaba benmi göremedim

enderege

Alıntı yapılan: FilmsizKalma - 25 Aralık 2011, 01:22:10
hocam ya göz yanılgısımı oldu bilmiyorum ama ben bugun 0.2 $ fazladan kazandım yeni yol geliyor diye bonus mu var ? bilginiz varmı forumuna göz attım da gözüme çarpmadı acaba benmi göremedim

Bende kazanç aynı! Fazladan bi reklam yok. Relam başı tık kazancında artış yok! Nasıl fazla kazandın?

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: enderege - 25 Aralık 2011, 10:26:09
Bende kazanç aynı! Fazladan bi reklam yok. Relam başı tık kazancında artış yok! Nasıl fazla kazandın?

Yaa bak, kazandıysan söyle, para istemicez :D
Yapma böyle numaralar :D