Yeni Genel Moderatörümüz: Hakanatik01

Başlatan ElisaMcCline, 18 Nisan 2014, 20:40:03

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

hamzakursad

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 18 Nisan 2014, 23:56:30
Teşekkürler  (spk)
Şaka mı şimdi bu ? ??? ???  heee  (hydr) :))

Dk. 1 Gol 1  :D 23 nisana da daha vardı aslında 4 gün önce davranmış Elisa hocam  (yvr)

hakanatik01

Alıntı yapılan: HaMZaKuRSaD - 19 Nisan 2014, 00:16:39
Dk. 1 Gol 1  :D 23 nisana da daha vardı aslında 4 gün önce davranmış Elisa hocam  (yvr)
"Son şakasını yaptı" "giderken güldürmedi" deyip hamza'yı aramızdan izmir marşıyla uğurluyoruz naanaanann

enderege

Alıntı yapılan: HaMZaKuRSaD - 19 Nisan 2014, 00:16:39
Şşşşttt... Çaktırma... 23 nisanda 1 günlük başbakan olunur. Bizim forum devlet gibi büyük değil. O nedenle Hakana 4 günlük modluk verildi. 24 nisanda banlanacak. :D :P Tabii o zamana kadar Bilalden dolayı site batmazsa. :D
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

hamzakursad

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 19 Nisan 2014, 00:17:22
"Son şakasını yaptı" "giderken güldürmedi" deyip hamza'yı aramızdan izmir marşıyla uğurluyoruz naanaanann

(eht) heyeti de hiç şaka kaldırmıyor yahu  :P Tekrardan hayırlı olsun modum  (spk)

Alıntı yapılan: enderege - 19 Nisan 2014, 00:19:42
Şşşşttt... Çaktırma... 23 nisanda 1 günlük başbakan olunur. Bizim forum devlet gibi büyük değil. O nedenle Hakana 4 günlük modluk verildi. 24 nisanda banlanacak. :D :P Tabii o zamana kadar Bilalden dolayı site batmazsa. :D

Heh arkamı yaslayacak birilerini de buldum :P

D.Hekimi

fkork

Elisa hocam, "sitemizden haberler" bölümünü iyi haberler ve kötü haberler diye ayırmayı düşünüyor musunuz? bu konuyu görünce geldi aklıma nedense.... :D

Hakacu, tebrikler, hayırlı olsun.. Allah utandırmasın...

enderege

Alıntı yapılan: fkork - 19 Nisan 2014, 00:24:40
Elisa hocam, "sitemizden haberler" bölümünü iyi haberler ve kötü haberler diye ayırmayı düşünüyor musunuz? bu konuyu görünce geldi aklıma nedense.... :D

Hakacu, tebrikler, hayırlı olsun.. Allah utandırmasın...

Konuyu kötü haberler kısmına taşıyorum... :D
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

hamzakursad

Alıntı yapılan: enderege - 19 Nisan 2014, 00:27:42
Konuyu kötü haberler kısmına taşıyorum... :D

Kötü haberler ayıp olur hakan hocama  (sns) Önerilen ve önerilmeyen olarak ayıralım, bunu da tabiki 2. kısıma taşıyalım  :g

nouma26

hakanatik01

teşekkürler  :)

konu geyik konusu değil forum kurallarına uyalım lütfen birde mod olacaksınız sevgili enderege modum yakışıyormu size sert mod yüzümü gösterttirmeyin bana!!! ....
diyecemde ciddi olmaz diye demiyom :D 4 gün dayanabileceğinizi sanmıyorum ,23 Nisan'ın bitmesine saatler kala yapılsa yeterdi :P 
fkork hocayı  bana bırakın tüm deneme/yanılmalarımı onun kullanıcı adı ve konularında kullanmak istiyorum :P
Acemiyim HaMZaKuRSaD'ı geyik bölümüne taşıyın usta modlar  :P yakacaksınız kendinizi yapmayın (yvr) :D
modlar modları banlayabiliyormu ki bunuda enderege hocada deneyem bir :D