clixsense yardım

Başlatan samsam12, 20 Nisan 2014, 19:35:59

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

samsam12

daha önce üyeliğim vardı.Uzun süre girmeyince kapandı.tekrar açtırmak mümkünmü?

yardım ederseniz refiniz olurum

edit:PM'le iletişime geçin kimin refi olacaksanız açık olarak mail adresi hem sizin güvenliğiniz için hemde forum kuralları gereği uygun değlil ;)

Calyente

Evet, uzun süre aktif olmayan hesaplar askıya alınıyor. Giriş yaparak hesabınızı tekrar açabilirsiniz. Bir başkasının referans linki ile üye olacaksanız önce var olan hesabınızı tamamen kapatmalısınız.

omar33

Arkadaşlar ben 21 yaşında öğrenciyim.Bu offers bölümünde profil bilgilerini kendi yaşıma göre doldurdum ve 3 haftadır yeşil offers gelmiyor...

1)Acaba yeşil offersler bu profil bilgilerine göre mi geliyor?

2)Hesabı kapatıp aynı bilgisayardan yeni hesap açabilir miyim?

ikose

1- Hem evet, hem hayır..
Bir çok offer genelde tüm üyelere gönderilir.. Sizin yanıtlayacağınız cevaplara göre uysunsanız devam edersiniz,
uygun değilseniz sizi offerdan Üzgünüz diyerek dışarı atar.
Bir kısımda profil bilgilerinize göre gelirki,
bunda yaş, cinsiyet, maddi kazancınız, medeni durumunuz ve çocuk sayınız önemlidir.

2- Açabilirsi ama yapmanız gerekenler var.
kurallar kısaca
1- Aynı kullanıcı adı ve maili kullanamazsınız yeni kullanmanız lazım.

2- Aynı paypal, payza, adreslerini kullanabilirsiniz ANCAK eski hesabınızı silmeden önce profil bilgilerinden ödeme işlemcilerinize ait hesap adreslerini/maillerini silmeniz gerekmektedir. Ondan sonra hesap silme işlemini gerçekleştirebilirsiniz..

3- Hesabınızı silmek için ise Profile and settings sayfasındayken sağ en alt köşede Opt-Out / Terminate Account linkine tıklamanız gerekmektedir. Daha sonra yeni hesap açabilirsiniz ..

omar33

Yanıt için teşekkür ederim tam yeni hesap açmayı kafama koymuştum ki 2 offers yaptım  ve  2 dolara ulaştım.2 doları çöpe atmak konusunda kararsızım...

ikose

Alıntı yapılan: omar33 - 16 Temmuz 2014, 09:30:38
Yanıt için teşekkür ederim tam yeni hesap açmayı kafama koymuştum ki 2 offers yaptım  ve  2 dolara ulaştım.2 doları çöpe atmak konusunda kararsızım...
Bencede atma tabiii, 8$ a ulaştığında ödeme talebi yapar sona yeni hesap açarsın.
Bol kazançlar :)

Calyente

Daha önce cevabi verilmişti galiba ama sormak istedim Clixsensede reklamlara telefondan tıklayabiliyor muyduk?

ikose

Alıntı yapılan: Calyente - 21 Temmuz 2014, 22:43:53
Daha önce cevabi verilmişti galiba ama sormak istedim Clixsensede reklamlara telefondan tıklayabiliyor muyduk?
Hayır.. çok üzgünüm bu cevabı verdiğim için..

enderege

Alıntı yapılan: Calyente - 21 Temmuz 2014, 22:43:53

Telden tıklayınca paran işliyor,  o anda upline a bişey gitmiyor. Sen limite gelincede FOSSSS!...
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

Calyente

teşekkürler modum neyseki tiklamadim :)